Yardım VİRÜS SORUNU

Umut İPEK

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Umut
Cihazım
Redmi Note
Konular
2
Arkadaşlar şirket hattı olarak kullandığım MI marka REDMI NOTE telefona virüs bulaştı ücreti ile temizletmek istiyorum ayrıca google play a bağlanmıyor sürekli pop up açıyor çok yavaş sürekli kitleniyor olur olmaz wirless ve mobil datayı açıyor sürekli kendi kendine uygulama indiryor ve kuruyor fabrika ayarlarına dön dedim bir şey değişmedi 2 tane teknik servis gezdi bir şey fark etmedi usb üzerinden virüs tarama yaptık bir iki gün normal çalıştı sonra gene aynı hale geldi

Model Numer : HM NOTE 1 LTEW
Adroid versiyon 4.4.5
MIU VERSIYON MIUI-KHICNBF28.0

normal bir telefon haline dönem ihtimali var mı ... özellikle İzmir de yapabilecek kimse varmı ???

Umut İPEK

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Umut
Cihazım
Redmi Note
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
dostum Allah razı olsun yardımcı olmuşsun fakat benim miflas telefonu görmüyor belki de telefon çakmadır bilmiyorum peki ücreti ile yaptırabileceğim bir yer var mı yada sen yaparmısın ??

Oyla:

hilmi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hilmi
Cihazım
mi9 se
Konular
18
ben izmirde olmadığım için yapamam.(en son seçenek olarak kargoyla gönderirsen yapabilirim)
recovery moddan wipe all data yapmayı denedin mi?
yeni virüs bilgisayardan rom yüklemeyince silinmiyor ama sen yine recovery moddan bir formatla.

Oyla:

TheMax

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mesut
Cihazım
Mi Max Prime
Konular
20
İzmirde gaziemirdeyim. Buyuk ihtimal verilerini kaybetmeden telwfonunu kurtarabilirim. İstersen ozelden yaz konusalim

Oyla:
Üst Alt