Soru Virüs Nasıl Temizlenir

• Konbuyu başlatan Babol
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 2
  • Görüntüleme 456

Babol

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Deniz Arıkan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Yazılımcı
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global Stabil 11.0.6
Telefon Modeli
Redmi Note 8 Pro
Bootloader Kilidi
Kapalı
Arkadaşlar merhaba telefonumda virüs olduğundan şüpheleniyorum olabilir de olmayabilir de size sorum şu recovery üzerinden reset atarsak (stok recovery twrp yada root yok) telefonda olması muhtemel virüsler temizlenir mi yada en etkili yöntem nedir aydınlatır mısınız ? Herkesin aklına gelmiştir diye tahmin ediyorum cevaplarınız için şimdiden teşekkürler. Telefon Redmi Note 8 Pro

haktanerk

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haktaner
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
28
Arkadaşlar merhaba telefonumda virüs olduğundan şüpheleniyorum olabilir de olmayabilir de size sorum şu recovery üzerinden reset atarsak (stok recovery twrp yada root yok) telefonda olması muhtemel virüsler temizlenir mi yada en etkili yöntem nedir aydınlatır mısınız ? Herkesin aklına gelmiştir diye tahmin ediyorum cevaplarınız için şimdiden teşekkürler. Telefon Redmi Note 8 Pro
Aklına corona gelenler burada mı haha--

Oyla:

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X3Pro
Meslek
Mod
Konular
320

Hocam telefonunuzu kolonya ile bolca temizleyin :D ( Sakın denemeyin )

Çoğu virüs fabrika ayarlarına dönersek siliniyor. Bazıları var ki dahili hafızaya yapışıyor. Bilgisayarlarda buna denk gelsem de henüz telefonda denk gelmedim

Oyla:
Üst Alt