- Adım
- -
- Cihazım
- .
- Konular
- 37
ViPER4Android'i Android 10 Q'ya Yükleme Adımları
- En son ViPER4Android v2.7.1.0 APK'sını
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir.
- İndirilen APK'yı bir dosya yöneticisi uygulaması kullanarak Android 10 cihazınıza yükleyin.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir - 'ViPER4Android' uygulamasını başlatın, ancak sürücüleri şu anda yüklemeyin.
- 'Magisk Manager'ı açın ve uygulamanın' İndirilenler 'bölümüne gidin.
- “Ses Değiştirme Kütüphanesi” modülünü bulup bulun ve yanındaki indirme simgesine basın.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir - Modülü cihazınıza kurmak için 'KUR' düğmesine dokunun.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir - Magisk modül yükleyicisi sizden yeniden başlatmanızı ister ancak telefonunuzu yeniden başlatmaz.
- Şimdi ViPER4Android uygulamasına geri dönün, gerekli V4A sürücülerini kurmak için “Tamam” a dokunun.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir - İstendiğinde uygulamaya SU izinleri verin.
- Sürücüler yüklendikten sonra aygıt otomatik olarak yeniden başlatılır.
- Cihaz yeniden başlatıldıktan sonra, 'Magisk Manager' → 'Modüller'e gidin ve devre dışı bırakmak için' Audio modification Library işaretini kaldırın.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir - Şimdi ViPER4Android'e geri dönün, sürücü kurulum işlemini tekrarlayın ve cihazın yeniden başlatılmasına izin verin.
- Cihaz önyüklendikten sonra ViPER4Android uygulamasını başlatın. Eğer sürücüler doğru bir şekilde kurulmuşsa, işiniz bitti demektir! Değilse, yalnızca adımları izleyin.
- 'Magisk Manager' → 'Modüller'e gidin ve' Audio modification Library modülünü yeniden etkinleştirin.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir - ViPER4Android uygulamasını açın, istendiğinde sürücüleri yükleyin ve cihazın yeniden başlatılmasına izin verin.
- Ek bilgi olarak SeLinux Modunu değiştirmek gerektiğini duydum ama çökmemesi için yapmadım.