Yardım Viper4android Sesin Cızırtılı Çıkması

ertancetin

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ertan
Cihazım
Mi 8 SE
Meslek
Mali Müşavir
Konular
63
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Evolution X
Telefon Modeli
Mi8 SE
Bootloader Kilidi
Açık
Merhabalar. Forumda ufak bir araştırma ile viper4android, dolby atmos digital ile ilgili konuları gördüm ve tam da istenilen gibi kurulumları yaptım. Kendime göre ufak tefek ayarlarını yaptım gerçekten dünya kadar fark var seste. Gerçekten bu kadar fark ettiğini tahmin etmiyordum. YouTube gibi platformlarda veya oyunlarda sesle ilgili hiçbir sorunum yok ancak zil sesi ve bildirim sesinde cızırtı ve takılma oluyor. Çok kötü bir ses çıkıyor cihazdan. Acaba gözden kaçırdığım bir özellik mi anlayamadım, bu cızırtıyı nasıl ortadan kaldirabilirim?

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X3Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Merhabalar. Forumda ufak bir araştırma ile viper4android, dolby atmos digital ile ilgili konuları gördüm ve tam da istenilen gibi kurulumları yaptım. Kendime göre ufak tefek ayarlarını yaptım gerçekten dünya kadar fark var seste. Gerçekten bu kadar fark ettiğini tahmin etmiyordum. YouTube gibi platformlarda veya oyunlarda sesle ilgili hiçbir sorunum yok ancak zil sesi ve bildirim sesinde cızırtı ve takılma oluyor. Çok kötü bir ses çıkıyor cihazdan. Acaba gözden kaçırdığım bir özellik mi anlayamadım, bu cızırtıyı nasıl ortadan kaldirabilirim?

Hocam, cızırtı varsa bence uygulamayı kullanmadan silin. Bendeki mi a2 cihazı dediğiniz gibiydi, bir iki gün sonra ses çipi gitti. Sanırım uyum sağlamadı, yaptığım işlem sadece modu kurmak ve ayarlarını kulağıma hoş gelecek şekilde ayarlamaktı.

ertancetin

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ertan
Cihazım
Mi 8 SE
Meslek
Mali Müşavir
Konular
63
Şimdilik dediğiniz gibi kaldırmak zorundayım zaten ancak nedenini bulabilirsem tekrar kurmak istiyorum