Bağlantıyı düzenledim hocam tekrar deneyebilir misiniz?Teşekkürler hocam, Google drive için Erişime ihtiyacınız var diyor, izin verir misiniz?
Kurabilsek yapılandıracağız ama kuramıyoruz ki.cihazım mi 10 pro miui 12 android 11 eu beta rom yüklü
Yarıyor olabilir hocam ancak güçlü ses motorları olmadan farkı anlaşılmayabilir.24 Bit ses çıkışı tek başına işe yarıyor mu sizce ?
Hocam teşekkür ederim hepsini yaptım ama yine de olmadı.bir kere nedendir bilinmez magisk ten modül yükleyemiyorum,invalid url hatası veriyor.herşeyi twrp ilk hallediyorum herşey okey tel açılıyor ama viper i açtığımda driverleri yükle diyor okey diyorum ama yüklemiyor.o ekranı bir türlü geçemiyorumRehber - Viper4Android Miui 11/12/13 Android 10/11/12 Kurulumu
MERHABA MIUI TÜRKİYE AİLESİ Rootlu cihazların olmazsa olmaz ses modüllerinden olan Viper4Android Miui 12 Android 11 Destekli olarak yayımlandı. Cihazımda Android R (11) Sürümü olmadığından dolayı modülü deneme şansım olmadı, modül hakkında herhangi bir hata bildiriminde bulunulmamış, ancak...forum.miuiturkiye.net
Hangi viper sürümlerini denediniz hocam?Hocam teşekkür ederim hepsini yaptım ama yine de olmadı.bir kere nedendir bilinmez magisk ten modül yükleyemiyorum,invalid url hatası veriyor.herşeyi twrp ilk hallediyorum herşey okey tel açılıyor ama viper i açtığımda driverleri yükle diyor okey diyorum ama yüklemiyor.o ekranı bir türlü geçemiyorum