Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
RehberViper4Android Profil Yapılandırması (En İyi Sesi Alın)
(Viper4android 10-11 (2.7.1.6 &2.7.2.1) Profil yapılandırması update) son verdiğiniz bu zipteki dosyalarıda mı çıkarıp kopyalamamız lazım içinden ddc kernel preset adında 3 adet dosya çıkıyor hayli büyük bir doysa. Telefonun hafızasına bile atmak 20 dk gösteriyor birde dosya yöneticisinden diğer yere yapıştıracağız, doğru mu anlamışım hocam
(Viper4android 10-11 (2.7.1.6 &2.7.2.1) Profil yapılandırması update) son verdiğiniz bu zipteki dosyalarıda mı çıkarıp kopyalamamız lazım içinden ddc kernel preset adında 3 adet dosya çıkıyor hayli büyük bir doysa. Telefonun hafızasına bile atmak 20 dk gösteriyor birde dosya yöneticisinden diğer yere yapıştıracağız, doğru mu anlamışım hocam
Hocam ben bilgisayardan telefonuma girip dosya yöneticisindeki viper4android klasörüne kopyaladım, içindeki dosyalar boştu, oldu galiba bir sürü seçim yapabiliyorum şimdi.
Hocam ben bilgisayardan telefonuma girip dosya yöneticisindeki viper4android klasörüne kopyaladım, içindeki dosyalar boştu, oldu galiba bir sürü seçim yapabiliyorum şimdi.
Bilgisayardan işlem çok uzun sürüyor hocam o yüzden cihaz üzerinden yapmanızı öneriyorum. Dosyaları görebiliyorsanız ve aktiflediğiniz de değişimi hissediyorsanız olmuştur.
Bilgisayardan işlem çok uzun sürüyor hocam o yüzden cihaz üzerinden yapmanızı öneriyorum. Dosyaları görebiliyorsanız ve aktiflediğiniz de değişimi hissediyorsanız olmuştur.
MERHABA MIUI TÜRKİYE AİLESİ Forumda bir çok kullanıcı cihazından en iyi sesi alabilmek için ses modülü kullanıyor, buna rağmen aldığımız ses kalitesi yetersiz gelebiliyor ve hep en iyisini istiyoruz. Cihazlardan en iyi sesi alabilmeniz için sizlere bir kaç tüyo vereceğim
ÖRNEK PROFİL YAPILANDIRMASI ( HOPARLÖR )
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
ÖRNEK PROFİL YAPILANDIRMASI ( KULAKLIK )
ETKİNLEŞTİRME
Profilin etkin olabilmesi için konun sonunda paylaştığım VİPER4PROFİL dosyalarını ROOT ERİŞİMİ OLAN (MT Manager gibi) dosya yönetici ile aşağıdaki adrese kopyalayın.
storage /emulated /0 / Android / data / com.pittvandewitt.viperfx / files ( DOSYALARI BU ADRESE KOPYALAYIN )
Dilerseniz24 bit ses çıkışını da ( twrp üzerinden yükleyerek ) aktif edebilirsiniz.
BİLGİLENDİRME
Konuda anlatılanları uygulamak sizin inisiyatifinize bağlıdır, oluşabilecek herhangi birolumsuzluktanŞAHSIM yada MIUI TÜRKİYE FORUMU sorumlu tutulamaz.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
(TWRP ile yükleyin)
indirebilirsiniz.
Konu güncellenerek yeni ses motorları konuya dahil edilmiştir.
Eklenen yeni ses motorları
Apple earbuds / Apple iPod Serisi / BBE Serisi / Beats Serisi / Bose Serisi / Brainwavz B2 / Breathe the numbers / Creative THX TruStudio Pro Hph Serisi / DFX Serisi / Harman Kardon Serisi / HTC Beats Audio Serisi / Joe0Bloggs 3D headphones IRS Serisi / nokia_5320_xpressmusic Serisi / Samsung SoundAlive Serisi ve daha bir çok ses motoru güncellemesi içermektedir.
Viper4Android bir güncelleme yayınlayarak uygulama sürümünü 2.7.2.1 sürümüne yükseltti ancak bu sürüm hakkında bir çok kullanıcı hata bildiriminde bulunmuş denedim bende de çalışmıyor.
Uygulamayı 2.7.2.1 sürümüne yükseltenler için 2.7.1.6 sürümünü de buraya bırakıyorum yeni (2.7.2.1) sürümü apk olarak kaldırıp eski (2.7.1.6) sürümü apk olarak yüklemeniz sorunun çözümünde yeterli.
Yapılandırma dosyaları güncellenerek 2.7.2.1 sürümü ile daha uyumlu hale getirildi, 2.7.1.6 sürümünde de çalışıyor. Dilediğiniz yapılandırmayı kullanabilirsiniz.
Denemeniz lazım hocam, elimde bluetooth üzerinden ses alabileceğim donanım olmadığından test etme şansım olmadı, bir ara arkadaşımın bluetootht'lu radyosuna bağlanıp ayar yapmıştım sorunsuz çalışıyordu.
Denemeniz lazım hocam, elimde bluetooth üzerinden ses alabileceğim donanım olmadığından test etme şansım olmadı, bir ara arkadaşımın bluetootht'lu radyosuna bağlanıp ayar yapmıştım sorunsuz çalışıyordu.