Magisk içinden başka bir modülmüMagisk sürümü nedir hocam?
Oldu buEkte verdiğim sürümü deneyebilir misiniz?
Evet sağolun hocam ben kulakliksız hoparlör için hangi ayarları yapayım sizce birde son kullanilanlar bölümünden iki uygulamayı da kaldirabilirim demiSorunsuz çalışıyor mu hocam?
Ayrıca Dolby atmosta var bende aynı anda kullanabilirmiyim 2uygulamayiEvet sağolun hocam ben kulakliksız hoparlör için hangi ayarları yapayım sizce birde son kullanilanlar bölümünden iki uygulamayı da kaldirabilirim demi
Evet uygulamaları kilitdiyseniz, kaldırabilirsiniz. Kendi zevkinize göre ayar yapabilirsiniz yada bağlantıdaki konuyu referans alabilirsiniz.Evet sağolun hocam ben kulakliksız hoparlör için hangi ayarları yapayım sizce birde son kullanilanlar bölümünden iki uygulamayı da kaldirabilirim demi
Viper4 uygulamasınida kilitleyimmiEvet sağolun hocam ben kulakliksız hoparlör için hangi ayarları yapayım sizce birde son kullanilanlar bölümünden iki uygulamayı da kaldirabilirim demi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ayrıca Dolby atmosta var bende aynı anda kullanabilirmiyim 2uygulamayi
Hocam ayarları yapıyorum ses dosyası bulunamadı diyor yani sizinKilitleyin ve pil kullanımı kısıtlamasını kaldırın otomatik başlamasına izin verin.
Hocam uygulamadan ayarlar yaparken ses dosyası seçmek istiyorum bulunamadı diyor sizin srs_1_2 yaptığınız dosya yok hiçbiri yokKilitleyin ve pil kullanımı kısıtlamasını kaldırın otomatik başlamasına izin verin.
Konuda anlatımı var hocamHocam ayarları yapıyorum ses dosyası bulunamadı diyor yani sizin
Hocam uygulamadan ayarlar yaparken ses dosyası seçmek istiyorum bulunamadı diyor sizin srs_1_2 yaptığınız dosya yok hiçbiri yok
Hocam zip olarakmi atıyım dosya olarak içinde kernel vs vs var onların içindeki dosyaları ayrı ayrimiKonuda anlatımı var hocam
Hocam zip olarakmi atıyım dosya olarak içinde kernel vs vs var onların içindeki dosyaları ayrı ayrimi