Rehber Viper4Android Miui 11/12/13 Android 10/11/12 Kurulumu

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Xiaomi 14T Pro
Konular
12

kacaksevgilim

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Poco F4 pro
Konular
23
Modül ve uygulamayı kaldırıp apk ile kurulum yapmayı denemek lazım. APK ile kurulum yapıp sürücüyü kurup yeniden başlattıktan sonra Viperi açın. Açılır açılmaz sürücü yok hatası vermiyorsa yukarıdaki işlemleri uygulayın. Yine sürücü hatası verirse kullanılan modülleri bir kontrol etmek lazım.
Teşekkürler. mi11t ile aynı işlemciyi kullanan redmi k40 gaming cihazımda da çalıştı. Bunu ana konuya ekleseniz iyi olur hocam. Öbür türlü çalışması için permissive ayarlamak gerekiyordu permissive yapıncada safetynet testinden kalıyordu cihaz

Synx

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Okan
Cihazım
Mi9t
Konular
85
Hocam Mi9T 'de XTBUI 14 romunu kullanıyorum. Dediğiniz aml yi magiskten yüklemek istediğimde unzip error hatası veriyor. Normal aml yükleyip verdiğiniz viper ı kursam olur mu ? Selunix mode permesive yapınca cihaz donuyor çalışmıyor res atmadıkça yani bir türlü çalıştıramadım bu romda viper4 ü

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Xiaomi 14T Pro
Konular
12
Hocam Mi9T 'de XTBUI 14 romunu kullanıyorum. Dediğiniz aml yi magiskten yüklemek istediğimde unzip error hatası veriyor. Normal aml yükleyip verdiğiniz viper ı kursam olur mu ? Selunix mode permesive yapınca cihaz donuyor çalışmıyor res atmadıkça yani bir türlü çalıştıramadım bu romda viper4 ü
Bu eski bir konu.
Viper kurmak için Selunix mod değiştirme gibi şeylere ihtiyacınız yok. Viper ile alakalı her şeyi kaldırın telefonu yeniden başlatın.
Güncel apk indirip çalıştırın sürücü yüklemek isteyecek root izni verip sürücüyü kurup yeniden başlatmasını bekleyin.

Yeniden başlatma sonrası herhangi bir root dosya yöneticisi ile KÖK/DATA/ADB/Modules/Viper4androidfx yoluna gidip oradaki post-fs-data.sh dosyasını ekte verdiğim zip içindeki dosya ile değiştirin.

Ardından telefonu yeniden başlayıp Viper uygulamasını açıp ayarlardan Legacy mode kısmını aktif edin.

Sorunsuz çalışacaktır.

Ekli dosyalar

• post-fs-data.zip
    431 bayt · Görüntüleme: 9

Synx

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Okan
Cihazım
Mi9t
Konular
85
Bu eski bir konu.
Viper kurmak için Selunix mod değiştirme gibi şeylere ihtiyacınız yok. Viper ile alakalı her şeyi kaldırın telefonu yeniden başlatın.
Güncel apk indirip çalıştırın sürücü yüklemek isteyecek root izni verip sürücüyü kurup yeniden başlatmasını bekleyin.

Yeniden başlatma sonrası herhangi bir root dosya yöneticisi ile KÖK/DATA/ADB/Modules/Viper4androidfx yoluna gidip oradaki post-fs-data.sh dosyasını ekte verdiğim zip içindeki dosya ile değiştirin.

Ardından telefonu yeniden başlayıp Viper uygulamasını açıp ayarlardan Legacy mode kısmını aktif edin.

Sorunsuz çalışacaktır.
AML ile ACP yi silmiyorum dimi hocam ?

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Xiaomi 14T Pro
Konular
12
AML ile ACP yi silmiyorum dimi hocam ?
Onları da silin Viper kurmak için yüklediğiniz hiçbir şey kalmasın. Bu arada güncel sürüm

Synx

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Okan
Cihazım
Mi9t
Konular
85
Onları da silin Viper kurmak için yüklediğiniz hiçbir şey kalmasın. Bu arada güncel sürüm
Bu eski bir konu.

Sorunsuz çalışacaktır.

Çok ama çok teşekkür ederim hocam Allah sizden razı olsun sorunum çözüldü. Bu kadar basit, kolay olması da cabası :)

Schirip

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mahmut
Cihazım
Mi 8
Konular
14
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Kral bunu bir dene. Magisk yüklü değilken rootsuz yüklenebiliyor. Ben bizzat rootsuz yükledim viper'ı. Hiçbir sorun yaşamadım.

Synx

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Okan
Cihazım
Mi9t
Konular
85
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Kral bunu bir dene. Magisk yüklü değilken rootsuz yüklenebiliyor. Ben bizzat rootsuz yükledim viper'ı. Hiçbir sorun yaşamadım.
Hallettim kafeinsiz hocam sayesinde sorun çözüldü

beracan214

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Berat Can
Cihazım
Mi 10T
Konular
20
Cihazım 11T miui 14 Endo sürümü yüklü
Viper4andorid yüklü ve sıkıntısız çalışıyor
Ama dtsx ultra modülünü yüklediğim zaman medya sesleri gelmiyor sistem sesleri çalışıyor bildirim sesleri geliyor ama Spotify veya YouTube den bir şey açtığım da ses gelmiyor bu problemi nasıl çözerim

Üst Alt