Videodan kaynaklı değil hocam, aynı videoyu açıyorum aşırı eski telefonda gayet akıcı ama bunda değil.Video'dan kaynaklı olabilir hocam.
Youtube sürümü güncel mi hocam?Videodan kaynaklı değil hocam, aynı videoyu açıyorum aşırı eski telefonda gayet akıcı ama bunda değil.
Evet, youtube Vanced kullanıyorum her iki telefonda da.Youtube sürümü güncel mi hocam?
YouTube vanced ve Netflix gibi uygulamaların root edilmiş cihazlarda romların Google safety sisteme takılıp düzgün çalışmadığı gibi bir bilgi okumuştum forum da sizin durumunuzu tam olarak açıklar mı bilmem.Evet, youtube Vanced kullanıyorum her iki telefonda da.
Yok önceki telefonda ips lcd 720p 60fps izleniyodu bunda 1080p 60fps ama akıcı değil 720dedr akıcı değil.Önceki telefonunuz Amoled ekran olabilir. Sizdeki cihaz IPS ve bu yüzden Amoled ekran arasındaki farktan olabilir.
Burada kimse bu telefonu kendi üretmedi. Kimse fabrikasına ortak da değil. Bu üslubunuz hiç hoşuma gitmedi bilesiniz. İnsanlar uzaktan sorunun gerçekten olup olmadığını düşünmeden size inanarak çözüm üretmeye çalışıyor yada fikrini beyan ediyor. Parayı verip telefonu satın aldınız. Buradaki insanları değil.Yok mu çözümü