Yardım Video kayıtta ses sorunu

OnuR DmR

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Onur
Cihazım
Redmi not 7
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI GLOBAL 11.0.4
Telefon Modeli
Redmi not 7
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Redmi not 7 kullanıyorum 5 ay oldu sıfır aldım telefonu video ses sorunu yaşıyorum ve yetkili servise gönderdim herhangi birşey yok dediler geri gönderdiler ve bu sorun halen devam etmekte video kayıt yaparken cızırtı sesler çıkartıyor ve bunu her hangi bir telefonla ile aynı video çekimi yaptığımda o sorun başka telefonda olmuyor redmi not 7 de hata buluyorum rica ediyorum şu sorunu düzeltilmesini istiyorum..

MarcoPasha

NedenİnsanlıkHepBendeKalıyor,BaşkaKimsesiYokMu?
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
Hocam video kayıt ederken cihazdan mı cızırtı geliyor, kaydettiği video mu cızırtılı? Kayıt yaparken cızırtı var ise, telefon görüşmesini sırasında, karşıya cızırtı veriyor mu veya sesi hoparlörlere verdiğinizde de cızırtı var mı?

Oyla:

OnuR DmR

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Onur
Cihazım
Redmi not 7
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Usta sadece video kayıt yaparken gelen sesden cızırtı var onun dışında konuşmalarda olsun görüntülü arama olsun ses kaydı olsun onlarda sorun yok tek sorun ses kaydi

Oyla:

MarcoPasha

NedenİnsanlıkHepBendeKalıyor,BaşkaKimsesiYokMu?
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
Usta sadece video kayıt yaparken gelen sesden cızırtı var onun dışında konuşmalarda olsun görüntülü arama olsun ses kaydı olsun onlarda sorun yok tek sorun ses kaydi
Ustad mikrofon ve hoparlörde sorun olmadığına göre, bir de Gcam gibi farklı bir kamera uygulaması kurarak deneyin.
Bu konuya bakabilirsiniz.

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt