Yardım video izlerken donma sorunu 2sn de bir donma

deepblack

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
HASAN
Cihazım
mi8 SE
Konular
28
Merhaba arkadaşlar 14 pro plus 5g modeline sahibim çin versiyon ve fake rom kurulu bl kapalı ve imei atılmış durumda şuan cihaz

Asıl sorunum cihazda instagram facebook vs video açınca 2sn debir video takılıyor donuyor internette bir kaç arama yaptım sorunu çözemedim her neyse sonra bir video denk geldim ve 30 saniye kamerası ile video çektim sonra 2sn de donma sorunu bir nebze düzeldi ama gene donmalar oluyor bu seferde 5 sn 8 sn de bir donmalar devam ediyor wp den gelen ses kayıtlarını dinlerken donmalar oluyor fln kısacası donma sorunu var videolarda ses kayıtlarında bu sorunu nasıl düzeltirim ?

çağrı geldiğinde bile çalan ses o bile donuyor yani çalıyor ses gidiyor sonra ses terar çalıyor

os sürümü 1.0.5.0.UOOMIXM

ByBlaCk4

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yusufcan
Cihazım
E5603
Konular
0
hyperos 3 güncellemesi yaptığım note 14 pro plus global cihazım var, içinde global rom yüklü, video izlerken ve sosyal medyadan gelen videolara bakarken kasma oluyor, kamera arayüzünde de kenarda yeşil cizgi oluyor bazen sağ tarafta, sorunun çözümü nedir, donanım hızlandırma çalışmıyor gibi cihazda

baran452430

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Ayın Üyesi
Adım
anda
Cihazım
17 pro max
Konular
91
hyperos 3 güncellemesi yaptığım note 14 pro plus global cihazım var, içinde global rom yüklü, video izlerken ve sosyal medyadan gelen videolara bakarken kasma oluyor, kamera arayüzünde de kenarda yeşil cizgi oluyor bazen sağ tarafta, sorunun çözümü nedir, donanım hızlandırma çalışmıyor gibi cihazda
Cihaza IMEI atılımı atildiysa hangi yöntemle atıldı hocam

Üst Alt