Victor U2 Miui V5 4.8.8 Geliştirme

hydrogenflame

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Konular
2
Daha önce port isteği için konu açılmıştı.Kimse ilgilenmedi,biraz araştırdıktan sonra çalışan rom buldum

Telefonun detaylı konusu:http://forum.donanimhaber.com/m_96471610/tm.htm

Stock Rom:https://mega.co.nz/#!d0MRwLTC!GmUtWamDL-RKaDJYUtap_eTqgaBk-UTExe2Z26U8hTc

Cwm Image:https://mega.co.nz/#!cpdDQYgb!JqHdxm0WkZbv8T1l4ARy8kO9F3G8Lwwkvzw-gYk-xLg

Portlanmış Miui V5 4.8.8: https://mega.co.nz/#F!IMJ23TxJ!WcgK0Ko3ChOh2pXr-zbehw (Miui port dosyası içindeki eceros_one dosyası

Telefonu şarj sıkıntısı olduğu için satanlar oldu.Ben hediye geldiği için,forumdakiler de kendilerine göre nedenlerden hala kullanıyorlar.Getiren Türk firması,ihraç eden Çinli üretici ve hala yazılım güncellemesi vermedi.

Miui Buglar:

-Yazılım türkçeleşmiyor,jbant ile de,morelocale uygulaması da fayda etmedi.

-Kamera çalışmıyor,bağlanmadı hatası

-Wifi sinyal gücü zayıf

-Şarj çabuk gidiyor gibi emin olamadım.

-Pusula

-Bluetooth

-Çince klavye

Allah rızası için yardımcı olabilir misiniz? ;(

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Yazmayacaktıım ama "kimse ilgilenmedi" dediğiniz için yazmak zorunda hissettim. Kullandığınız telefon adın sanı duyulmamış, ne olduğu belli olmayan, bir bilgisayar firmasının hadi biz de telefon işine girelim deyip Çin'de bir firmaya ürettirdiği yada üretilmiş bir ürünü aldığı bir telefon. Örneğin daha dünya devi Huawei bile zaman zaman milyonlarca müşterisini mağdur edebiliyorken merdiven altı üretimden ne bekliyorsunuz? Hadi telefon popüler olsa birileri farklı romlardan portlarlar. Bir sürü cihaz varken sizin telefonla kim uğraşır? Zaten uğraşması için telefonun sahibi olması, üzerinde testler yapması gerekir. Bu yetkinliğe sahip kim gidip bu cihazı alır?
Türkiye'de zaten bu portlama işini yapabilen çok az kişi var. Onlarda da bu telefondan olması gerekiyor ki yapsınlar.

Boşyere yalvarıp durmayın lütfen. Zaten yapılabiliyor olsa yapılır. Bir yandan takip etmeye devam ederken, diğer yandan kendi üzerindeki ile yetinmeye çalışın. İnşaallah belki birileri birşeyler yapar.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

hydrogenflame

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cvp: Victor U2 Miui V5 4.8.8 Geliştirme

Telefon zaten portlu,ha desem bunun miui rom'u yok portlar mısınız? Zor iş gerçekten,uğraşıyorum kaç gündür kamerayı aktif edemedim.

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Re: RE: Cvp: Victor U2 Miui V5 4.8.8 Geliştirme

hydrogenflame' Alıntı:
Telefon zaten portlu,ha desem bunun miui rom'u yok portlar mısınız? Zor iş gerçekten,uğraşıyorum kaç gündür kamerayı aktif edemedim.

Telefon zaten portlu da hiçbir şeyi doğru düzgün çalışmıyor ki. Siz öyle yazmışsınız. Böyle Portu herkes yapar zaten. Önemli olan gerekli yerlerde firmware kodlarını değiştirip gerekli driverları ekleyerek, herşeyin doğru düzgün çalıştığı adam gibi gerçek port yapmak.

Bu arada portlayan kişi kimse onu takip etmenizi tavsiye ederim. Halen daha üzerinde çalışıyordur. Belki kısa bir zamanda herşeyi çalıştırabilecektir.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
Stock romda "libcamxxxx.so" ile başlayan kutuphaneleri port romdaki aynı yerlere atıp değişimi onaylayin. Sorun gidirilecektir.

Üst Alt