Diğer Vestel TV sorunu

mstfayyldrm

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiaomi 11T Pro
Konular
46
Vestel Tv'de daha önce olmayan bir sorun oluştu. Bir anda youtubede 1080p üstü kayboldu 720pden yukarısını açmıyor göstermiyor çözümü bilen var mı

UtkuYunus1997

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Utku
Cihazım
Oneplus 7T Pro
Konular
4
Ayni durumu ben lg de yasadim. Youtube da videolari ne ileri ne geri sarabiliyor nede cozurluk ayari yapabiliyordum.Uygulamayi silip magazadan kurmak tekrar cozum olmayinca kanallari engineer mode da usb ye yedekleyip tv yi sifirlamistim oyle duzelmisti. Sizin icin cozum olurmu bilmiyorum ancak son care benzeri bir uygulama vestel icin denenebilir gibi durmakta.

mstfayyldrm

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiaomi 11T Pro
Konular
46
Ayni durumu ben lg de yasadim. Youtube da videolari ne ileri ne geri sarabiliyor nede cozurluk ayari yapabiliyordum.Uygulamayi silip magazadan kurmak tekrar cozum olmayinca kanallari engineer mode da usb ye yedekleyip tv yi sifirlamistim oyle duzelmisti. Sizin icin cozum olurmu bilmiyorum ancak son care benzeri bir uygulama vestel icin denenebilir gibi durmakta.
Deneyeceğim teşekkürler

Eyüp Batuhan

M.K. Atatürk
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüp Batuhan
Cihazım
Mi 10T
Konular
81
Hocam ben USB ile manuel güncellemek istedim ama USB yi takınca fotoğraf, ses ve video bölümleri çıkıyor, arkada da service USB yazan bir yer de yok. Çözüm öneriniz var mıdır? lg49uh770v modelini kullanıyorum.

UtkuYunus1997

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Utku
Cihazım
Oneplus 7T Pro
Konular
4
Hocam ben USB ile manuel güncellemek istedim ama USB yi takınca fotoğraf, ses ve video bölümleri çıkıyor, arkada da service USB yazan bir yer de yok. Çözüm öneriniz var mıdır? lg49uh770v modelini kullanıyorum.

Cihazı güncellemeyi mi sormaktasınız hocam anlayamadım tam. Güncelleme işini diyorsanız eğer niyeyse son Webos güncellemesinden sonra usb yi takınca belirli usb leri ya görmüyor yada görsede cihaza atılan manuel güncelleme dosyaları çıkmıyor. Ağ üzerinden bilgisayar ile güncelleme yöntemleri var onlar denenebilir cihaz model kodunuzla aratabilirsiniz. Bu durum bendede vardı ancak tv yazılımını downgrade yaparak çözebildim hatta son Webos güncellemesinden sonra usb ye yada hdd ye kaydedilen kanallarda içerik koruması uygulanmaya başladı görüntüyü hiçbir şekilde usb den yada hdd den bilgisayara atıp izleyemiyorsunuz yalnızca tv de izleniliyor bu tip durumlar yaşıyorsanız downgrade çözüm oluyor.

UtkuYunus1997

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Utku
Cihazım
Oneplus 7T Pro
Konular
4

Mesajı siz yazar iken düzenledim orada açıkladım hocam, dediğiniz durumu şimdi anladım ne yazık ki benimde yaşadığım bir durumdu, sorunun kaynağı Webos'un yeni sürümü çözüm ise downgrade hatta bazı örneklerde verdim mesela önceki Webos sürümlerinde yaşamadığımız durumlardan. Usb den atmak yerine ağ üzerinden bilgisayar aracılığıyla cihazın mac adresine bağlanıp güncellemeyi gene manuel olarak uygulayabilirsiniz yalnız her model için yöntemler değişkenlik gösterebiliyor.

Eyüp Batuhan

M.K. Atatürk
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüp Batuhan
Cihazım
Mi 10T
Konular
81
Cihazı güncellemeyi mi sormaktasınız hocam anlayamadım tam. Güncelleme işini diyorsanız eğer niyeyse son Webos güncellemesinden sonra usb yi takınca belirli usb leri ya görmüyor yada görsede cihaza atılan manuel güncelleme dosyaları çıkmıyor. Ağ üzerinden bilgisayar ile güncelleme yöntemleri var onlar denenebilir cihaz model kodunuzla aratabilirsiniz. Bu durum bendede vardı ancak tv yazılımını downgrade yaparak çözebildim hatta son Webos güncellemesinden sonra usb ye yada hdd ye kaydedilen kanallarda içerik koruması uygulanmaya başladı görüntüyü hiçbir şekilde usb den yada hdd den bilgisayara atıp izleyemiyorsunuz yalnızca tv de izleniliyor bu tip durumlar yaşıyorsanız downgrade çözüm oluyor.
Hocam hangi sürüme dönmeliyim? WebOS 5.0 kullanıyor musunuz?

UtkuYunus1997

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Utku
Cihazım
Oneplus 7T Pro
Konular
4
Hocam hangi sürüme dönmeliyim? WebOS 5.0 kullanıyor musunuz?

05.05.70 surumu vardi bende 4.4.25 e gectim ben yani cihazla gelen ilk surum bu surumde hic sorun yasamamistim. Ayrica bu tv kayitlarinida eskisi gibi pc ye atip izleyebiliyorum. Her modele gore surum numaralari degisir daha once hangi surumde randiman aliyorduysaniz tahminen son surumden geriye 2-3 surum sonrasina gecebilirsiniz.

Eyüp Batuhan

M.K. Atatürk
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüp Batuhan
Cihazım
Mi 10T
Konular
81
05.05.70 surumu vardi bende 4.4.25 e gectim ben yani cihazla gelen ilk surum bu surumde hic sorun yasamamistim. Ayrica bu tv kayitlarinida eskisi gibi pc ye atip izleyebiliyorum. Her modele gore surum numaralari degisir daha once hangi surumde randiman aliyorduysaniz tahminen son surumden geriye 2-3 surum sonrasina gecebilirsiniz.
Hocam downgrade nasıl yapıyoruz, yordum kusura bakmayın.

Üst Alt