- Adım
- Yahya
- Cihazım
- HuaweiMate10
- Konular
- 10
konuyu takıp edınce resmen bana dert oldu sımdıye kadar hıc boyle sıkıntım yoktu bepsı harıcı dısk te duruyor .Sabah uyandigimda whatsapp yedekleme ekranindaydi, daha sonra sebepsizce tüm mesajlar sohbetler silindi. Geçmiş mesajlara dönüp okumam ama silinmese iyi olurdu... drive yedeğimde yoktu kapaliydi.
Bilgisayarda 20 seneye ait 100.000 fotograf- video vardır, oldukça önemserim. Fakat bu sabahki olaydan sonra "harddisk de aynı şekilde, bir sabah arızalansa, ne bileyim bilgisayarım çalınsa(kesinlikle maddiyat önemli olmaz) kendimi suçlu hisseder asla affetmem kendimi" diye düşündüm. Buluta yedeklesen belkide 400 gb, ömür yetmez...
Bir paronayaklık oluştu.
Ben whatsapp media, ekran goruntusu, fotograf video her seyi bilgisayarimda disk'de(sistemin kurulu olmadığı) yedeklerim. Taşınabilir hdd'm var onda da ayda bir senkronize ederim diskimle. Fakat bu tasinabilir hdd yere düşse belkide bir daha çalismayacak kadar narin...
Sizler yedekleme için bulut mu kullaniyorsunuz, harddisk mi?
zaten telefonda cekılmıs resımlerı otomatık google senkonıze edıyor ama hdd resımler vıdeolar google bulut servısını aylık satın almayı gozden gecırmeyı dusundurmedı değiil.