Yardım Verilerime ulaşamıyorum

gkhntsdmr

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gökhan
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
32
Maalesef yine olmadi ben boyle sacma bir hata görmedim, destek icin teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yok hocam bu da ise yaramadi :(
Cihaza ilk twrp kurduğunuzda yani bootloopa girmeden önce ekran kilidi varmıydı? pin desen parmak izi vs?
Eğer vardıysa cihazı açıp aynı ekran kilidini yapın tekrar twrp girin ilk açılışta şifre sorması lazım oraya ekran kilidiyle aynı şifreyi girin bir ihtimal dosyalarınızdaki şifrelemeyi çözecektir. olmaz ise telefonu tekrar açın ekran kilidini kaldırıp tekrar twrp girip dosyalara erişmeyi deneyin

kamasiz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
murat
Konular
4
Cihaza ilk twrp kurduğunuzda yani bootloopa girmeden önce ekran kilidi varmıydı? pin desen parmak izi vs?
Eğer vardıysa cihazı açıp aynı ekran kilidini yapın tekrar twrp girin ilk açılışta şifre sorması lazım oraya ekran kilidiyle aynı şifreyi girin bir ihtimal dosyalarınızdaki şifrelemeyi çözecektir. olmaz ise telefonu tekrar açın ekran kilidini kaldırıp tekrar twrp girip dosyalara erişmeyi deneyin
Hicbir kilitim, şifrem yoktu, simdi de yok. Ama kulllanici verilerini telefon resmen gizli bir odaya hapsetmis gibi.

Otg seçeneğini deneyin,olmaz ise verilerinize geçmiş olsun dan başka söz kalmıyor...d

egisen bisey olmadi hocam

Otg seçeneğini deneyin,olmaz ise verilerinize geçmiş olsun dan başka söz kalmıyor...
Maalesef denedim bu da olmadı

O zaman swift backup programı ile verilerinizi clouda yedekleme yapın. sonrasında temiz kurulum yapın
Programa root yetkisi vermeye calisinca write check faiure hatasi diyor ve kapaniyor maalesef.
Cihaz da kamerada bile "kamerayi kullanmadan once sd kart takin" hatasi var. Yani storage ile baglanti o kadar kesilmiş

Son düzenleme:
Üst Alt