Evet hocam buDenedim yine yükledi yüklediğiniz bu mu
İstenilen font Türkçeleşirse biz de indiririz demek oluyor, bir de tabi asıl olarak konuya mesaj yazdıkları için bildirim alabiliyorlar, böylelikle konuyu kolaylıkla takip edebiliyorlarArkadaşlar cahilliğimi hoş görün. Bu ilk iki mesajda yazılan Rez ne demek?
Veba gibi bu font hocam çaktırma normalde 50 eur falan yazıyordu, bi yerden kaçak buldum, hırsızlık malı gibi bir şey olduyok hocam zaten uygulama mtz olarak açamıyor yazı tipini. mecbur tff haline getirip gereken işlemi yapıp sonrasında mtz haline getirmek gerekiyor. mesela ilk fontta dosyayı önce rar yapıp sonra uzantısını mtz olarak değiştirince telefonda yine olmuyordu bu sefer "null" yazan bir hata veriyordu. ben de orijinal mtz'yi doğrudan winrar ile açarak kopyalamayı winrar üzerinden yapmıştım. yani uzantı değiştirme işlemiyle uğraşmadan doğrudan yükledim. o şekilde hatasız yüklendi telefona. şimdi bunda da mtz'yi o şekilde yaptım. ama bu sefer de hiç tepki yok.
Tam olarak bu şekidle yaptım hocam. Xml de yoktu dosyada. Ama olmadıÇalışan başka mtz icinden olan fontu silin xmller varsa düzeltin yeni fontu koyun mtz ve tekrar deneyin.
LG-H542 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çalışmamasının sebebini bulduk o zamanVeba gibi bu font hocam çaktırma normalde 50 eur falan yazıyordu, bi yerden kaçak buldum, hırsızlık malı gibi bir şey oldu
O zaman uygun zamanda crackli bulmaya çalışcam yeniden belki bu sefer başarırızTam olarak bu şekidle yaptım hocam. Xml de yoktu dosyada. Ama olmadı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Çalışmamasının sebebini bulduk o zaman
Hadi bakalımO zaman uygun zamanda crackli bulmaya çalışcam yeniden belki bu sefer başarırız
Ekteki çalışıyor hocam. Diğeri bizde çalışmadı. Bir de siz deneyin istersenizÇalışıyor mu fontlar hocam deneyen var mı?