Yardım Vefat Eden Arkadaşımın Telefonundan Fotoğraflarını ve Videolarını Almak İstiyorum

eyuboo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Eyüp
Cihazım
Poco x4 Pro
Konular
6
1 ay önce çocukluk arkadaşım vefat etti. Telefonunda pin kodu var annesi telefonundaki fotoğrafları ve videoların hepsini almak istiyor. Bu mümkün mü nasıl alabiliriz?

Moderatör tarafında düzenlendi:

barisbinaliii

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
Garnet
Konular
0
bootloader kilidi açıksa twrp kurup, magisk kurup root atman gerekecek. ardından tekrar twrp dönerek telefonun kilit dosyasını bulup editlemen veya silmen gerekecek, işlemler bu kadar...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aslında "/data/system" yolunu takip edip ".key" uzantılı dosyayı, o yoksa "locksettings.db, locksettings.db-shm, locksettings.db-wal" dosyalarını silerek ekran kilidini kaldırabilirsiniz.

bootloader kapalıysa yapılabilecek bir yol olacağını sanmıyorum, ancak cihaz mtk işlemciliyse bootloader açma kısmını daha basit yapabileceğini düşünüyorum. unlock bootloader without data loss methodu varsa işlemleri rahatça yapabilirsin.

bu arada Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. cok zor bir duygu, o kadar cok anliyorum ki sizi. benim kardesim bildigim cocuk 1 sene once trenin onune atlayarak intihar etti. son sozu ise ''en sevdigim arkadasim sendin'' idi. ailesine, tanidiklarina ve size Allah'tan sabir diliyorum...

Son düzenleme:

eyuboo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Eyüp
Cihazım
Poco x4 Pro
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bootloader kilidi açıksa twrp kurup, magisk kurup root atman gerekecek. ardından tekrar twrp dönerek telefonun kilit dosyasını bulup editlemen veya silmen gerekecek, işlemler bu kadar...

aslında "/data/system" yolunu takip edip ".key" uzantılı dosyayı, o yoksa "locksettings.db, locksettings.db-shm, locksettings.db-wal" dosyalarını silerek ekran kilidini kaldırabilirsiniz.

bootloader kapalıysa yapılabilecek bir yol olacağını sanmıyorum, ancak cihaz mtk işlemciliyse bootloader açma kısmını daha basit yapabileceğini düşünüyorum. unlock bootloader without data loss methodu varsa işlemleri rahatça yapabilirsin.

bu arada Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. cok zor bir duygu, o kadar cok anliyorum ki sizi. benim kardesim bildigim cocuk 1 sene once trenin onune atlayarak intihar etti. son sozu ise ''en sevdigim arkadasim sendin'' idi. ailesine, tanidiklarina ve size Allah'tan sabir diliyorum...
Amin hocam Allah razı olsun insAllah 😢 sizin arkadaşınız için de çok üzüldüm Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun insAllah Allah sizi cennetinde buluştursun bootloader kilidi açık mı kapalı mı bilmiyorum ama burada birini buldum herkes ona yaptırıyormuş yapamadığı bir şey yok diyorlar daha önce de kırmış pin kodu telefonu getir hallederim dedi ona götüreceğim hiç kendim uğraşmadan zor ki ne zor hem de hocam evlat acısı daha 26 yaşındaydı 10 kişi kalbinden bıçakladılar yeni telefon almıştı kendine yeni aldığı telefonu sadece 1 gün kullanmak nasip oldu eski telefonunda bütün fotoğrafları videoları ailesi parası neyse veririz dedi biz parasında değiliz yeter ki fotoğrafını ve videolarını alalım diye ondan kalan tek hatıra o telefon

barisbinaliii

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
Garnet
Konular
0
10 kişi mi... bu ülkenin arınma gecesine ihtiyacı oldugunu dusunuyorum. 4 gozle bekliyorum...

Üst Alt