Sohbet VDSL modem önerir misiniz modem lazım ?

tolgauraz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tolga
Cihazım
Redmi note 8
Konular
24
Linksys x6200 önerebilirim. Bir sürü özelliği var. Kaliyeli bir modemdir. İşyerinde Kullandım memnundum.
Yukarda bir arkadaş tplink archer serisi önermiş. Güzel ve kaliteli modemdir. Alın arkanıza yaslanarak keyfini çıkartık. Bana sorarsanız wifi bağlantı hızı yüksek olan modem alırdım. Artık herşey wifi bağlantılı. Ve herkeste modem ve sinyal llduğundan güçlü cihaz almak senin yararına olacaktır
Seçim yapma hakkim bulunmadı servisi yollamış 72 yazıyor nedense ondan kaynaklimi başka odadan wifi hızı yarıya düşüyor?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Asus dsl-ac51 olarak aratırsanız detaylarını bulabilirsiniz işinizi fazlasıyla çözecektir ayrıca vdsl + 5ghz frekansını kullanarak wifide kesintisiz performans alırsınız şiddetle tavsiye ederim
Kaç MB alabilir bu modem şuan hattım 50 mbps 64 destekli ellerinde 50 üzeri paket olmadığı için alamadim.ilerde olursa 75 e yükselir ileriye dönük alalım bir daha almayalım modem adsl tplink 16 Huawei 16 CNET 130 dedi inanmadim ama sizinki hattımı destekler mi maximum kaç destekliyor Modem

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Asus DSL-AC51 kullanıyorum. Turknet'in kendi altyapısındayım. 5ghz'de 70 mbit, 2.4ghz'de 35 mbit hız alıyorum. Özellikleri de oldukça güzel bir modem tavsiye edebilirim.

tolgauraz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tolga
Cihazım
Redmi note 8
Konular
24
Asus DSL-AC51 kullanıyorum. Turknet'in kendi altyapısındayım. 5ghz'de 70 mbit, 2.4ghz'de 35 mbit hız alıyorum. Özellikleri de oldukça güzel bir modem tavsiye edebilirim.
Her odadan çekiyor mu hocam

Linksys x6200 önerebilirim. Bir sürü özelliği var. Kaliyeli bir modemdir. İşyerinde Kullandım memnundum.
Yukarda bir arkadaş tplink archer serisi önermiş. Güzel ve kaliteli modemdir. Alın arkanıza yaslanarak keyfini çıkartık. Bana sorarsanız wifi bağlantı hızı yüksek olan modem alırdım. Artık herşey wifi bağlantılı. Ve herkeste modem ve sinyal llduğundan güçlü cihaz almak senin yararına olacaktır
Sinyal gücü de önemli tabi bende zaten evin her yerinde çekmiyor diye alacağım

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Her odadan çekiyor mu hocam

Sinyal gücü de önemli tabi bende zaten evin her yerinde çekmiyor diye alacağım
5ghz menzili daha kısa hocam. Ben iş yerinde kullanıyorum. Sadece 3 ofiste 5 ghz çekiyor, diğerlerinde 2.4 ghz'e bağlanıyorum.

tolgauraz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tolga
Cihazım
Redmi note 8
Konular
24
Şuan galiba 13 metre var modemle aramda(az veya çok olabilir emin değilim) hız 31 den 25e düşmüş. Kanal ayarını 13 de kullanıyorum eğer etrafinizda wifi ağları varsa boştaki bir kanala çekin düzelecektir. Kanal ayari yapmadan önce 18 20 mbps alıyordum arada bir 33 oluyordu şimdi hep 32 33
Ben kanal 7 i kullanıyorum yoksa 30.37 arası veriyor kanal 7 44 e kadar çıkıyor hocam

tolgauraz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tolga
Cihazım
Redmi note 8
Konular
24
Hocam benim açıkta kaydım vardı üzerine eklettirdim 51 Ken 45 en fazla oda kanal 7 deyken dedim modem arayüzünde çıkan hızın tamamını alamıyorum kablolu- kablosuz diye :D 8 alırken de 6.80 di normal hız dedi basta kablolu da aynı dedim modem arayüzünde 51 diyor dedim açıkta olan kaydınızin üzerine not düştüm dedi sonuç gelince 1 yıldır var bu bende merak ettim açıkta kayıt varken üzerine eklettirdim hiç bunla ilgili kayıt açmamıştim saha dolabına olan uzaklık olabilir dedi müşteri hizmetleri dolapta yakın altyapı dolabı değilmi bu oda yakın modem arayüzde çıkıyorsa sorun vardır ddi :D

Üst Alt