- Adım
- Tolga
- Cihazım
- Redmi note 8
- Konular
- 24
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Seçim yapma hakkim bulunmadı servisi yollamış 72 yazıyor nedense ondan kaynaklimi başka odadan wifi hızı yarıya düşüyor?Linksys x6200 önerebilirim. Bir sürü özelliği var. Kaliyeli bir modemdir. İşyerinde Kullandım memnundum.
Yukarda bir arkadaş tplink archer serisi önermiş. Güzel ve kaliteli modemdir. Alın arkanıza yaslanarak keyfini çıkartık. Bana sorarsanız wifi bağlantı hızı yüksek olan modem alırdım. Artık herşey wifi bağlantılı. Ve herkeste modem ve sinyal llduğundan güçlü cihaz almak senin yararına olacaktır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kaç MB alabilir bu modem şuan hattım 50 mbps 64 destekli ellerinde 50 üzeri paket olmadığı için alamadim.ilerde olursa 75 e yükselir ileriye dönük alalım bir daha almayalım modem adsl tplink 16 Huawei 16 CNET 130 dedi inanmadim ama sizinki hattımı destekler mi maximum kaç destekliyor ModemAsus dsl-ac51 olarak aratırsanız detaylarını bulabilirsiniz işinizi fazlasıyla çözecektir ayrıca vdsl + 5ghz frekansını kullanarak wifide kesintisiz performans alırsınız şiddetle tavsiye ederim