- Adım
- Haktaner
- Cihazım
- Mi Note 10 Lite
- Konular
- 28
Ben de sizin gibi düşünüyordum türknet sıkıntı çıkarır mı acaba diye. Hatta konu açmıştım bakabilirsiniz. 1.5 sene oldu hiçbir sorun yaşamadım üstüne 5 6 arkadaşımı geçirdim hiçbiri bana şikayette bulunmadı. Ben 40 alırken komşum 16 alıyordu altyapı nedeniyle, gitti millenicoma geçti türkneti kapatırken hiç sorun yaşamadı. Tabi millenicomda da aynıydı hız, dediğim gibi altyapı arızası vardı. Ne zaman desteğe yazsam ertesi gün beni aradılar hiç şaşmadı. Taahhüt yok yüksek fatura yok memnunum. 100tl ödüyorum 82mbps alıyorum. Beğenmezsen çıkarsın başka operatöre gidersin Bu arada modemi düzgün bir şey almakta fayda var bağlantı sorunlarının çoğu modem kaynaklı çıkıyor.Melisa38, Vodafone düşündük o yüzden de bakalım teşekkür ederiz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
snn53, mevcut Türk Telekom kullanıyoruz hocam maalesef çok pahalı ve hızlar düşük. Millenicom Speednet Türknet geçmeyi düşünüyorum da aile evi olduğu için biraz tedirgin oluyorum maalesef. Türknette bir sıkıntı olunca karşıda muhattap insan bulamama durumu geriyor. Onun dışında yılbaşında zam gelecek sanırım ona da ne kadar olur kestirmesi zor. Altyapı da 53 mbps destekliyor
Sağolun hocam yorumunuz için. Ben de Türknete sıcak bakıyorumBen de sizin gibi düşünüyordum türknet sıkıntı çıkarır mı acaba diye. Hatta konu açmıştım bakabilirsiniz. 1.5 sene oldu hiçbir sorun yaşamadım üstüne 5 6 arkadaşımı geçirdim hiçbiri bana şikayette bulunmadı. Ben 40 alırken komşum 16 alıyordu altyapı nedeniyle, gitti millenicoma geçti türkneti kapatırken hiç sorun yaşamadı. Tabi millenicomda da aynıydı hız, dediğim gibi altyapı arızası vardı. Ne zaman desteğe yazsam ertesi gün beni aradılar hiç şaşmadı. Taahhüt yok yüksek fatura yok memnunum. 100tl ödüyorum 82mbps alıyorum. Beğenmezsen çıkarsın başka operatöre gidersin Bu arada modemi düzgün bir şey almakta fayda var bağlantı sorunlarının çoğu modem kaynaklı çıkıyor.
Ben 40mbps için değmez diye 2.4 aldım sonuç bluetooth kulaklık kullanınca güzel bir ping artışı ve hız düşüşü yaşıyorumBirde kaliteli ve tam kapasite bir hız kullanmak istiyorsanız 5 ghz bir modem alın almışken.