Soru Vdsl Adsl Modem

haktanerk

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haktaner
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
28
snn53, vdsl bir ürün bulup geçiş yapmayı düşünüyorum hocam bakalım 👍🏻. Teşekkür ederim siz de fikir verdiniz baya

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
Melisa38, Vodafone düşündük o yüzden de bakalım teşekkür ederiz :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

snn53, mevcut Türk Telekom kullanıyoruz hocam maalesef çok pahalı ve hızlar düşük. Millenicom Speednet Türknet geçmeyi düşünüyorum da aile evi olduğu için biraz tedirgin oluyorum maalesef. Türknette bir sıkıntı olunca karşıda muhattap insan bulamama durumu geriyor. Onun dışında yılbaşında zam gelecek sanırım ona da ne kadar olur kestirmesi zor. Altyapı da 53 mbps destekliyor
Ben de sizin gibi düşünüyordum türknet sıkıntı çıkarır mı acaba diye. Hatta konu açmıştım bakabilirsiniz. 1.5 sene oldu hiçbir sorun yaşamadım üstüne 5 6 arkadaşımı geçirdim hiçbiri bana şikayette bulunmadı. Ben 40 alırken komşum 16 alıyordu altyapı nedeniyle, gitti millenicoma geçti türkneti kapatırken hiç sorun yaşamadı. Tabi millenicomda da aynıydı hız, dediğim gibi altyapı arızası vardı. Ne zaman desteğe yazsam ertesi gün beni aradılar hiç şaşmadı. Taahhüt yok yüksek fatura yok memnunum. 100tl ödüyorum 82mbps alıyorum. Beğenmezsen çıkarsın başka operatöre gidersin :) Bu arada modemi düzgün bir şey almakta fayda var bağlantı sorunlarının çoğu modem kaynaklı çıkıyor.

haktanerk

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haktaner
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
28
Ben de sizin gibi düşünüyordum türknet sıkıntı çıkarır mı acaba diye. Hatta konu açmıştım bakabilirsiniz. 1.5 sene oldu hiçbir sorun yaşamadım üstüne 5 6 arkadaşımı geçirdim hiçbiri bana şikayette bulunmadı. Ben 40 alırken komşum 16 alıyordu altyapı nedeniyle, gitti millenicoma geçti türkneti kapatırken hiç sorun yaşamadı. Tabi millenicomda da aynıydı hız, dediğim gibi altyapı arızası vardı. Ne zaman desteğe yazsam ertesi gün beni aradılar hiç şaşmadı. Taahhüt yok yüksek fatura yok memnunum. 100tl ödüyorum 82mbps alıyorum. Beğenmezsen çıkarsın başka operatöre gidersin :) Bu arada modemi düzgün bir şey almakta fayda var bağlantı sorunlarının çoğu modem kaynaklı çıkıyor.
Sağolun hocam yorumunuz için. Ben de Türknete sıcak bakıyorum :)

bayon

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi MİX/ Mi4
Meslek
Kabin Memuru
Konular
31
Birde kaliteli ve tam kapasite bir hız kullanmak istiyorsanız 5 ghz bir modem alın almışken.

haktanerk

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haktaner
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
28
bayon, Doğru söylüyorsunuz hocam hız kaybı yaşamamak için 5ghz iyi olabilir sağolun 👍🏻

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Tüm ISS'ler müşteri kaybediyor sonuçta... Herkesi memnun etmek mümkün değil ama Türk telekom ve vodafone için şöyle bir durum var... Gidenlerin hepsi "kötü" olduğu için gidiyor. Ve son derece haklılar. Hizmet kötü, fiyat kötü, destek kötü vs... Turknet ve millenicom ise müşteri ise "acaba daha iyi olur mu" diyerek farklı ISS'ye geçiyor. Bunlarda taahhüt olmadığı için geçiş de kolay. Özetle kesinlikle Vodafone, Türktelekom falan düşünmeyin kesinlikle pişman olursunuz...

Vodafone, türk telekom modemleri falan tırt zaten. Bedava verse almayın. Ucuz olsun derseniz letgodan ikinci el güzel bir modem bulabilirsiniz ama tavsiyem paraya kıyıp iyi bir şey almanız... Biz Türkler pek sallamıyoruz modem işini ama aslında ciddi önemli. İyi modemle, dandik modem arasında dağlar kadar deneyim farkı var.

haktanerk

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haktaner
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
28
onununcuköy, bütçe oluşturabilirsem iyi bir modem almak istiyorum ben de hocam sağolun 🤗

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
Birde kaliteli ve tam kapasite bir hız kullanmak istiyorsanız 5 ghz bir modem alın almışken.
Ben 40mbps için değmez diye 2.4 aldım sonuç bluetooth kulaklık kullanınca güzel bir ping artışı ve hız düşüşü yaşıyorum facepalm~~

Üst Alt