- Adım
- Ali
- Cihazım
- Xiaomi mi 8 se
- Konular
- 7
Aynen hocam ilkkez böyle bir olayla karşılaşıyorum çok ilginçvbmeta açıklaması konuda yazıyor zaten hocam. Fastboot düşmemek için de bildiğim bir önlem yok yani o sizi her an bulabilir
Bi yazıda yorum okurdum bu yazı karşıma çıktı
After Android 8 they implemented Verified Boot. That's why you need vbmeta.img for some tasks (mostly to disable verified boot). In some cases, TWRP will not install if Verified Boot is on.
Cevirisi
Android 8'den sonra Doğrulanmış Önyüklemeyi uyguladılar. Bu nedenle, bazı görevler için vbmeta.img'e ihtiyacınız vardır (çoğunlukla doğrulanmış önyüklemeyi devre dışı bırakmak için). Bazı durumlarda, Doğrulanmış Önyükleme açıksa TWRP yüklenmez.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam bu fastboota düşmemek için ne yapmamız gerekiyor bu konuyu okudum anlayamadım bakabilirmisiniz teşekkürlerResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
vbmeta YÜKLEMEK ARTIK DAHA KOLAY
Tüm cihazlar ile uyumludur. Mi 9SE, Mi 9T, Mi 8SE, Note 10 Lite için test edildi.
vbmeta nedir, neden yüklenir? Cevap: TWRP'den rom yükleme sonrası Fastboot'a düşerseniz ve TWRP açılmaz ise kurmanız gereken bir imaj dosyası.
İNDİRME BAĞLANTISI
Yandex Disk:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
vbmeta yükleme aracı.exe dosyasını çalıştırın.
Gelen lisans ekranını onaylayarak devam edin.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Onayladıktan sonra dosyaların hangi konuma ayıklanmasını istediğinizi seçin.
Kuruluma devam ettikten sonra onay ekranının gelmesini bekleyin.
Tamam diyerek kurulumu tamamlayın.
Kurulumdan sonra klasörün içinden vbmeta-yukleme.bat dosyasını çalıştırmanız yeterli.
Program içindeki yönergeleri takip ederek vbmeta yüklemesini yapabilirsiniz.
By.TRabZonLu™ hocamın Mi 9 SE için geliştirdiği aracı düzenleyip TÜM CİHAZLARLA UYUMLU hale getirdim.
Kodların bir kısmı hocama aittir.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Son düzenleme: