adb dosyasının ıcıne mı atıcaz yoksa atınca adbnın altına glıyor acıl yardımcmd acmak nedır anlamadım
söyle anlatayım adb yı yukledımkurdum metayıda kurdum buraya kadar tamm metayı adb ye nasıl atacagım kusura bakmayın ılk defa hayatımda bu tur prgrmlar yuklmye calısıyorumYUSRA, Bir üstte link verdim onu kullanın
tmm hallettım ama en sona geldım bloder klıdı ac dıyor devm ıcın enter dıyor o kılıt nasıl acılıyorYUSRA, Siz ısrar ediyorsunuz okumamak da ama bende inat ediyorum orucumu ezan ile yani vaktinde bozmaya/açmaya...
Bir sayfa geride link verdim o linki okuyun lütfen,rica ve istirham ediyorum...
Gerçekten sağolsun az önce aynı sorunu yaşıyordum ne kdr vbmeta flashlasam da olmadı ama sizdeki komut değişikti onu girince yapabildim çok sağolun
Merhaba arkadaşlar bu sorun ile alakalı konular açılmaktadır şayet dün kedimde Format data'dan sonra wipe yaptım reboot recovery dediğimde cihaz Fastboot'a düştü ve TWRP moduna girmiyordu böyle bir durum ile karşılaşırsanız nasıl TWRP'yi geri getireceğinizi anlatacağım.
Öncelikle aşağıda verdiğim linklerden ADB'yi indirin ve kurun. Ardından VBMETA.img dosyasını indirin ve ADB'nin kurulu olduğu klasöre atın.
Bu esnada telefonunuz fastboot modunda ve pc'ye bağlı olmalıdır.
Cmd açın ve önce fastboot devices yazın telefonunuz pc görüyormu kontrol edin ardından aşağıdaki kodu girip enterlayın.
fastboot --disable-verity --disable-verification flash vbmeta vbmeta.img
Kurulum başarılı olduysa ekranda böyle yazar.
fastboot reboot komutu ile yeniden başlatabilir.Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
İndirme Linkleri:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
hocam benim burda kaldı cihaz redmi note 9s sağlamdı sistemi yeniden başlattım ve FASTBOOT yazısında kaldı tuş ve tuş kombinasyonları işe yaramadı lütfen aciliyeti var
Merhaba arkadaşlar bu sorun ile alakalı konular açılmaktadır şayet dün kedimde Format data'dan sonra wipe yaptım reboot recovery dediğimde cihaz Fastboot'a düştü ve TWRP moduna girmiyordu böyle bir durum ile karşılaşırsanız nasıl TWRP'yi geri getireceğinizi anlatacağım.
Öncelikle aşağıda verdiğim linklerden ADB'yi indirin ve kurun. Ardından VBMETA.img dosyasını indirin ve ADB'nin kurulu olduğu klasöre atın.
Bu esnada telefonunuz fastboot modunda ve pc'ye bağlı olmalıdır.
Cmd açın ve önce fastboot devices yazın telefonunuz pc görüyormu kontrol edin ardından aşağıdaki kodu girip enterlayın.
fastboot --disable-verity --disable-verification flash vbmeta vbmeta.img
Kurulum başarılı olduysa ekranda böyle yazar.
fastboot reboot komutu ile yeniden başlatabilir.Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
İndirme Linkleri:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir