Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Rehbervbmeta - TWRP'den Rom Yükleme/Wipe'dan Sonra Fastboot'a Düşerseniz TWRP Açılmassa Çözümü Burada
Merhaba arkadaşlar bu sorun ile alakalı konular açılmaktadır şayet dün kedimde Format data'dan sonra wipe yaptım reboot recovery dediğimde cihaz Fastboot'a düştü ve TWRP moduna girmiyordu böyle bir durum ile karşılaşırsanız nasıl TWRP'yi geri getireceğinizi anlatacağım.
Öncelikle aşağıda verdiğim linklerden ADB'yi indirin ve kurun. Ardından VBMETA.img dosyasını indirin ve ADB'nin kurulu olduğu klasöre atın.
Bu esnada telefonunuz fastboot modunda ve pc'ye bağlı olmalıdır.
Cmd açın ve önce fastboot devices yazın telefonunuz pc görüyormu kontrol edin ardından aşağıdaki kodu girip enterlayın. fastboot --disable-verity --disable-verification flash vbmeta vbmeta.img
Kurulum başarılı olduysa ekranda böyle yazar.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
fastboot reboot komutu ile yeniden başlatabilir. fastboot recovery ile TWRP'ye gidebilirsiniz.
İndirme Linkleri:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Merhaba arkadaşlar bu sorun ile alakalı konular açılmaktadır şayet dün kedimde Format data'dan sonra wipe yaptım reboot recovery dediğimde cihaz Fastboot'a düştü ve TWRP moduna girmiyordu böyle bir durum ile karşılaşırsanız nasıl TWRP'yi geri getireceğinizi anlatacağım.
Öncelikle aşağıda verdiğim linklerden ADB'yi indirin ve kurun. Ardından VBMETA.img dosyasını indirin ve ADB'nin kurulu olduğu klasöre atın.
Bu esnada telefonunuz fastboot modunda ve pc'ye bağlı olmalıdır.
Cmd açın ve önce fastboot devices yazın telefonunuz pc görüyormu kontrol edin ardından aşağıdaki kodu girip enterlayın. fastboot --disable-verity --disable-verification flash vbmeta vbmeta.img
Kurulum başarılı olduysa ekranda böyle yazar.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
fastboot reboot komutu ile yeniden başlatabilir. fastboot recovery ile TWRP'ye gidebilirsiniz.
İndirme Linkleri:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Abi o kodu nasıl yazacağım aralarda hep tre işareti var onlarıdamı yazacağım yapamadım birtürlü yardım edebirimisin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Mi 8 se modeline twrp den rom yükledim ve telefonu yeniden başlattım başlattıktan sonra telefon fast boot moduna düştü birtürlü çıkaramıyorum burda verdiğiniz koduda galiba yanlış yazıyorum olmuyor yardım edin kodu nasıl yazayım lütfen veya başka biryöntem varmı onu kullanayım