- Adım
- Halil
- Cihazım
- Poco X5 Pro 5G
- Meslek
- Bilişim ırgatı
- Konular
- 211
Sanırım teklifimiz cazip gelmedi
Peki bildirim sayısı olacak mı nova+Tesla daki gibi
Vanilla Launcher çok yakında Google Play'de yayında! (5.0+)
İsteğe bağlı Alt bar arama motoru seçeneği, Izgara değiştirme, Tema seçeneği, Simge pakedi desteği, Soldan açılan besleme desteği, Akıllı bildirim okuma modu ve çok daha fazlası Vanilla Launcher ile birlikte geliyor!
Pixel arayüzünü temel alan Vanilla Launcher size neler sunuyor?
* Uyarlanabilir Simge Paketleri : Ana ekranınızı özelleştirmek için birçok popüler simge paketinden herhangi birini seçin. Uyarlanabilir ikonlara sahip simge paketleride desteklenir.
* Akıllı Okunmamış Bildirimler : İlk sayfadaki widget, telefonunuzdaki en önemli bildirimi gösterecektir.
* Besleme Yerleşimi : Ana ekrandaki sol menüyü kullanabilmek için Ayarlar'dan bir besleme seçiniz. Google uygulamasını kullanabilmek için AmirZ geliştiricisinin geliştirdiği eklentiyi indirin:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
* Temalar : Varsayılan Android temasından sıkıldığınızda, ayarlar menüsünde seçim yapabileceğiniz dahili birkaç tema mevcut.
* Izgara Sütunları : Ana ekranda 4, 5 veya 6 sütun isteyip istemediğinizi seçin. Veya başlatıcının telefonunuzun boyutunu kullanmasına karar vermesine izin verin.
* Kısayollar : Hemen uygulamaya atlayan hızlı kısayolları göstermek için bir uygulama simgesini basılı tutun.
* QuickSwitch Desteği : Android 9.0'daki kök erişimine sahip kullanıcılar, yeni son görünümlerle entegrasyon sağlamak için QuickSwitch modülünü kullanabilir.
* Krediler : Android Open Source Project Launcher3, AmirZ Shade Launcher, AOSP STUDIO AOSP Launcher
Hemen sende ön kayıt yapabilirsin;Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Uygulama ücretsiz ve reklamsız olacak .
Tamamdır hocam beklemedeyim konuya ekran görüntüleri koyarım istersenizİkinize madem özel olarak yollayayım, çıkasıya kadar hiçbir şekilde dağıtımı olmayacak. Teklif cazipliğinden değil hastaneden anca geldim şimdi okuyordum
Geçmiş olsun.İkinize madem özel olarak yollayayım, çıkasıya kadar hiçbir şekilde dağıtımı olmayacak. Teklif cazipliğinden değil hastaneden anca geldim şimdi okuyordum
Geçmiş olsun.
Test edelim hocam belki bug buluruz.