- Adım
- M. Ali
- Cihazım
- Mi9T 6/128
- Konular
- 4
Tam anlayamadim hocam.Hocam ana sayfada error hatası var mı modül atar mısınız
Tam anlayamadim hocam.Hocam ana sayfada error hatası var mı modül atar mısınız
Modülle kullanıyorum bende vanced ana sayfada sunucuyla ilgili hata oluştu diyor ama arama kısmından aratınca video çıkıyor videonun altında yine error yazısı duruyor onu demek istiyorumTam anlayamadim hocam.
Modülü ek olarak paylaşabilir misinizTam anlayamadim hocam.
Hocam bunu kullaniyorum. Android 10 ve uzeri.Modülle kullanıyorum bende vanced ana sayfada sunucuyla ilgili hata oluştu diyor ama arama kısmından aratınca video çıkıyor videonun altında yine error yazısı duruyor onu demek istiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Modülü ek olarak paylaşabilir misiniz
Bunu yükledim kamera dosya yöneticisi takvim saat vs vs hepsi uçtuHocam bunu kullaniyorum. Android 10 ve uzeri.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Cok ilginc hocam Mi9t ve redmi note8e yukledim sorunsuz kullaniliyor.Bunu yükledim kamera dosya yöneticisi takvim saat vs vs hepsi uçtu
Oneplus ta ters tepti hocam shelf dahi gitti Başka bakıcam artık bulursamCok ilginc hocam Mi9t ve redmi note8e yukledim sorunsuz kullaniliyor.
Gecmis olsun hocam. Cihaz farkliligindan olmus o zaman.Oneplus ta ters tepti hocam shelf dahi gitti Başka bakıcam artık bulursam
Başka bişey sorayım google bağlantısı yapıyor musunuzGecmis olsun hocam. Cihaz farkliligindan olmus o zaman.
Evet hocam gmaille oturum acmak gerekiyor. Oturum acmadan da kullanilabilir ama abone kanallar vs. cikmaz diye tahmin ediyorum.Başka bişey sorayım google bağlantısı yapıyor musunuz