Hocam CSGO'nun şuanki oyun motoru çok çok eski olan Source oyun motoru, yeni gelmesi beklenen update ile oyun motoru güncellenecek ve oyunun mekaniği biraz değişmiş olacak. Görüntüler daha net ve daha gerçekçi, oynanış hissiyatı daha sürükleyici olacak. Kısaca oyunu baştan yazma işi gibi düşünün. Bunun için 3 yıldır çalışmalar devam ediyordu kısmetse yakında çıkacakCS go nun source 2 ye geçmesi nedir hocam tam anlayamadım
Hocam şuanki oyun motorunda zaten güncelleme geldikçe optimizasyon sorunları olduğu için CS:GO gerçek fps değerlendirmesini yapamıyor. yeni oyun motorunda belki FPS düşüşü olacaktır fakat oyun daha akıcı daha gerçekçi olacak. Şu anki kontrol sisteminden daha başarılı olacağı yönünde beklentiler mevcut.Vaaay iyimiş. Ama bu durum FPS düşmesine sebep olacak o zaman.
Hocam bakayım bi maillere cidden hatırlamıyorum ama CSGO cidden girebiliriz. Valorant'ta yayıcıları gören çocuklar atlıyor, oynamak hakları ama küfür değil.Aslında bir parça Overwatch havası da var hocam. Round başı sabit kalmak yerine Overwatch gibi geçişlerde bekliyoruz
Karantinada dışarı çıkmayan tüm çocuklar twitch hesabı açıp oyuna kavuşma derdine düştü hocam.
Hocam kullanıcı adınızı yazınız oyunda denk gelirsek beraber oynarız
CS:GO'ya Source2 gelene kadar girmem hocam. Valorant için gelirseniz beklerimHocam bakayım bi maillere cidden hatırlamıyorum ama CSGO cidden girebiliriz. Valorant'ta yayıcıları gören çocuklar atlıyor, oynamak hakları ama küfür değil.