Yardım VakıfBank Uygulaması Sınırsız Çoğaltma Destek ?

ersin3535

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ersin
Cihazım
LG
Konular
11
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
VoltageOS
Telefon Modeli
note 10 pro
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaşlar VakıfBank uygulamasını nasıl sınırsız çoğaltabilirim telefonda. cok sıkı güvenlik önlemi getirmişler ne Paralel App nede attığımız Rom uygulamayı açmıyor. bana ücretlide olsa destek olabilecek varmıdır bu konuda sınırsız yapmak istiyorum ?

Lucas.Rintaro

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
23
Hocam custom rom yükleyince Vakıf bayağı uğraştırıyor. Stok rom yükleyip appcloner ile Vakıf uygulamasını klonlamayı deneyebilirsiniz. Ücretsiz sürümde 1 adet klona izin veriyordu en son :)

Site şu appcloner.app

Oyla:

ersin3535

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ersin
Cihazım
LG
Konular
11
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam custom rom yükleyince Vakıf bayağı uğraştırıyor. Stok rom yükleyip appcloner ile Vakıf uygulamasını klonlamayı deneyebilirsiniz. Ücretsiz sürümde 1 adet klona izin veriyordu en son :)

Site şu appcloner.app

Hocam sınırsız kopyalıyabılırmıyız benım ıcın cok onemlıde hani yardımcı olana 5-10k para bile veririm :D 1 adet demısınde Xiaomi zaten kendısı 1 tane kopyalıyor orayı anlamadım hocam

Oyla:

Lucas.Rintaro

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
23
Hocam sınırsız kopyalıyabılırmıyız benım ıcın cok onemlıde hani yardımcı olana 5-10k para bile veririm :D 1 adet demısınde Xiaomi zaten kendısı 1 tane kopyalıyor orayı anlamadım hocam
Ücretli versiyonu sınırsız kopyalıyor hocam. Lakin denemek lazım sorunsuz giriş yapılabiliyor mu diye :)

Oyla:
Üst Alt