Yardım Vakıfbank açılmıyor

QCerberusQ

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan Enes
Cihazım
Redmi K20 Pro
Meslek
Video Kurgusu
Konular
17
Şuan için ksu ve susfs engtegreli kernel de pif tricky store susfs ile integrity box kullanma yöntemi ile girebiliyorum ben. Yada diğer yöntem tarayıcı üzerinden işlemleri yapmak. Bu konuda ne hikmetse vakıf çok katı muhtemelen bl kontrolü yapıyor uygulaması
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Shamikoda ben bu konuda ayar hiç görmedim. Lsposed de hma, bootloader spofer filan da denedim olmamıştı.
bende bilmiyorum hiç ihtiyacım olmadı ondan sordum belki içerisinde root gizleme gibi ayar vardır diye sormuştum

VHOLDY

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Efe
Cihazım
Redmi Note11PRO
Meslek
Developer
Konular
61
bende bilmiyorum hiç ihtiyacım olmadı ondan sordum belki içerisinde root gizleme gibi ayar vardır diye sormuştum
Hocam Shamiko Modülünün amacı banka uygulamaların rootdan arındırması (gizlemesi) zaten bu modülün çalışması için Zygisk'in kapanması gerek. Modül ekranında açıklama olarak yazıyordu.

QCerberusQ

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan Enes
Cihazım
Redmi K20 Pro
Meslek
Video Kurgusu
Konular
17
Hocam Shamiko Modülünün amacı banka uygulamaların rootdan arındırması (gizlemesi) zaten bu modülün çalışması için Zygisk'in kapanması gerek. Modül ekranında açıklama olarak yazıyordu.
hocam vakıfbank sizde de mi açılmıyordu eğer açılmıyorsa sizle bir yöntem deneyebilirmiyiz lposed ile

joker80

Why so seriously?
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bahadır
Cihazım
Red mi note 10
Konular
6
hocam vakıfbank sizde de mi açılmıyordu eğer açılmıyorsa sizle bir yöntem deneyebilirmiyiz lposed ile
Yazın bir bakalım. Eğer bootloaderspofer ve e government ile ise olmuyor haberiniz olsun

QCerberusQ

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan Enes
Cihazım
Redmi K20 Pro
Meslek
Video Kurgusu
Konular
17
Yazın bir bakalım. Eğer bootloaderspofer ve e government ile ise olmuyor haberiniz olsun
yok hocam lposed ve hide my apps ile

-Önce zygisk next kuruyoruz
-Ardından Lposed kuruyoruz [ ] (Bu linktekini kurun)
-Yükledikten sonra yeniden başlatıyoruz.
-Yeniden başladıktan sonra hide-my-applist.apk dosyasını indirip kuruyoruz ve aç diyoruz. [ ]
-Uygulama açıldıktan sonra yukarıda lposed bildirimi gelecek o bildirime basıp uygulamayı aktif ediyoruz ve ardından sistem çerçevesinin önündeki kutucuğu işaretliyoruz ve yeniden başlatıyoruz.
Telefon açıldıktan sonra apk yüklediğimiz uygulama ana ekranda olacaktır uygulamaya giriyoruz.

-Ardından şablon yönetimine basın açılan sayfada create a blacklist tamplate basın Tamplate name kısmına hide yazıyoruz isim verdikten sonra 0 apps invinsible kısmının yanındaki listeyi düzenleye basıyoruz ve bu listedeki root uygulamalarını gizliyoruz ksunext, magisk ne varsa seçiyoruz (Dikkat banka uygulamalarını ve gereksiz uygulamaları değil).
-Seçtikten sonra uygulamanın ana sayfasına tekrar dönüyoruz bu sefer uygulama yöneticisine basıyoruz ve vakıfbankı seçiyoruz en üstte enable hide seçeneğini aktif ediyoruz ve alttaki using tamplate basıyoruz, hide adını verdiğimiz ayarı seçiyoruz. İşlemler bu kadar vakıfbankı tekrar deniyoruz.

Ekli dosyalar

• ffe5fbdc-34ba-4ef6-b785-ca3b666c241f.jpeg
    ffe5fbdc-34ba-4ef6-b785-ca3b666c241f.jpeg
    145,1 KB · Görüntüleme: 4
Son düzenleme:

QCerberusQ

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan Enes
Cihazım
Redmi K20 Pro
Meslek
Video Kurgusu
Konular
17
yazdım hocam bakabilirsiniz

eğer işlem olursa konusunu açacağım elimde vakıfbank hesabı olmadığı için deneyemiyorum

joker80

Why so seriously?
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bahadır
Cihazım
Red mi note 10
Konular
6
yazdım hocam bakabilirsiniz

eğer işlem olursa konusunu açacağım elimde vakıfbank hesabı olmadığı için deneyemiyorum
Deniyorum bekleyin

joker80

Why so seriously?
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bahadır
Cihazım
Red mi note 10
Konular
6
Tamamdır haber bekliyorum verdiğim linktekileri indirmeye dikkat edin piyasada lposed modülü çok
Olumsuz denileni harfiyen yaptım hatta en son belki gerekir diye tekrar reboot yaptım olmadı.
Ben susfs den devam anlaşılan

QCerberusQ

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan Enes
Cihazım
Redmi K20 Pro
Meslek
Video Kurgusu
Konular
17
Olumsuz denileni harfiyen yaptım hatta en son belki gerekir diye tekrar reboot yaptım olmadı.
Ben susfs den devam anlaşılan
Anladım hocam root algıladığı için girmeyen uygulamaya bu yöntemle girebildim belki dedim banka uygulaması da açılır teşekkürler denediğiniz için

Üst Alt