Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Şuan için ksu ve susfs engtegreli kernel de pif tricky store susfs ile integrity box kullanma yöntemi ile girebiliyorum ben. Yada diğer yöntem tarayıcı üzerinden işlemleri yapmak. Bu konuda ne hikmetse vakıf çok katı muhtemelen bl kontrolü yapıyor uygulaması
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Shamikoda ben bu konuda ayar hiç görmedim. Lsposed de hma, bootloader spofer filan da denedim olmamıştı.
Hocam Shamiko Modülünün amacı banka uygulamaların rootdan arındırması (gizlemesi) zaten bu modülün çalışması için Zygisk'in kapanması gerek. Modül ekranında açıklama olarak yazıyordu.
Hocam Shamiko Modülünün amacı banka uygulamaların rootdan arındırması (gizlemesi) zaten bu modülün çalışması için Zygisk'in kapanması gerek. Modül ekranında açıklama olarak yazıyordu.
-Önce zygisk next kuruyoruz
-Ardından Lposed kuruyoruz [
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
] (Bu linktekini kurun)
-Yükledikten sonra yeniden başlatıyoruz.
-Yeniden başladıktan sonra hide-my-applist.apk dosyasını indirip kuruyoruz ve aç diyoruz. [
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
]
-Uygulama açıldıktan sonra yukarıda lposed bildirimi gelecek o bildirime basıp uygulamayı aktif ediyoruz ve ardından sistem çerçevesinin önündeki kutucuğu işaretliyoruz ve yeniden başlatıyoruz. Telefon açıldıktan sonra apk yüklediğimiz uygulama ana ekranda olacaktır uygulamaya giriyoruz.
-Ardından şablon yönetimine basın açılan sayfada create a blacklist tamplatebasın Tamplate name kısmına hideyazıyoruz isim verdikten sonra 0 apps invinsible kısmının yanındaki listeyi düzenleye basıyoruz ve bu listedeki root uygulamalarını gizliyoruz ksunext, magisk ne varsa seçiyoruz (Dikkat banka uygulamalarını ve gereksiz uygulamaları değil).
-Seçtikten sonra uygulamanın ana sayfasına tekrar dönüyoruz bu sefer uygulama yöneticisine basıyoruz ve vakıfbankı seçiyoruz en üstte enable hide seçeneğini aktif ediyoruz ve alttaki using tamplate basıyoruz, hide adını verdiğimiz ayarı seçiyoruz. İşlemler bu kadar vakıfbankı tekrar deniyoruz.