V9.5.8 güncellemesi hakkında

Fatih Selcuk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Mi6
Meslek
Hemşire
Konular
10
Beyler bu sürüm (9.5.8)nasıl? şuan 9.5.6 yı kullanıyorum, çok sinir bozucu bir sorunum var :kulaklık takılı iken müzik sesini sürekli azaltıyor. 9.5.8 in açıklamasında bu sorun düzeltildi yazıyor ama onun dışında nasıl olmuş güncelleme? İyisi kötüsü var mı? Değer mi güncellediğime?

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
47
Kamera konusunda Huawei Mate10 Pro yu çok meth ve tavsiye ediyorlar, bence deneyin... ama ben kamerası belki daha az iyi olan Xiaomi'yi her zaman tercih ederim

Gesendet von meinem Mi Max 2 mit Tapatalk
Forumda bir arkadaş şöyle demişti." Xiaomi Candır..." Mı 6 aldıktan sonra nazar deymesin bana da bi can geldi sanki. Size katılıyorum hocam Xiaomi başlı başına bir tercih sebebidir.

Oyla:

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Forumda bir arkadaş şöyle demişti." Xiaomi Candır..." Mı 6 aldıktan sonra nazar deymesin bana da bi can geldi sanki. Size katılıyorum hocam Xiaomi başlı başına bir tercih sebebidir.
Kesinlikle aynı fikirdeyim... Zaten yukarıdaki arkadaşımız da dönüp dolaşıp hep Xiaomi ye gerisin geri geliyor.... şimdilerde kafaya çentikli Mi 8 i koymuş ama forumda herkes şikayetçi olunca, biraz tereddüt içinde şu an için... Mi 8 ciler, az daha sabredin, cihazınız için global rom çıkınca, hepiniz oh be dünya varmış diyeceksiniz

Gesendet von meinem Mi Max 2 mit Tapatalk

Oyla:

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
47
Nedense şu çentik olayına ben bir türlü ısınamadım gitti. Sırf bu yüzden mi 6 da kalıp MIUI 10 güncellemesini bekliyeceğim.

Oyla:
Üst Alt