- Adım
- cemal
- Cihazım
- mi4
- Konular
- 0
Maalesef bulamadım , güncelleme alırsa çözerler sanırımPeki bi çare bulabildinmi
MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Maalesef bulamadım , güncelleme alırsa çözerler sanırımPeki bi çare bulabildinmi
Hangisini kullanıyorsun
Sent from my MI 4LTE using Tapatalk
Power tuşuna bastığında ekran yaklaşık 1 sn lik bir gecikme ile uyanıyor aynı sorunu yaşayan varmıAğır çekim çalışmıyor, pil %20'den sonra çok çabuk boşalıyor, hiç görmediğim arayüz takılmaları görüyorum, klavye arada siyahlaşıyor harfler yok oluyor yazamıyorum. Başta birkaç sorunumu çözdüğünü düşünmüştüm ama daha fazla sorunla geldi bu güncelleme. En büyük sorunum ise telefonu bir kez sessize aldığımda çıkardıktan sonra bile bildirim seslerinin çoğu gelmiyor. Hatta ekran görüntüsü ve kilit sesleri dahi gelmiyor. Telefonumu yeniden başlatınca ancak düzeliyor. Bir de bu yeni sistem seslerini değiştirmenin bir yolu yok mu nefret ediyorum bu blink,blonk seslerden.
Power tuşuna bastığında ekran yaklaşık 1 sn lik bir gecikme ile uyanıyor aynı sorunu yaşayan varmı
Bende de varPower tuşuna bastığında ekran yaklaşık 1 sn lik bir gecikme ile uyanıyor aynı sorunu yaşayan varmı
çift tık kilit olan var mı?Dirty Unicorns 11 veya Mokee 71.1![]()
Mokee :çift tık kilit olan var mı?
link verebilir misin özelliklerine falan baksam