MIUI 12.5 V12.5.4.0 RCOEUXM

nesefi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
nesefi
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
3
12.5.2.0 a göre akıcı oldugunu söylebılırım. ama custom romlara gore yıne hafıf kasması mevcut. yenı farkettıgım bır dıger olay ıse arama geldıgınde 2-3 sanıye bır kıtlenme yasıyor cıhaz once bıleklık uyarı verıyor 2-3 sanıye sonra ekrana dusuyor.
Hocam kasma derken nasıl oluyor

baydanis

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bayram Ali
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
17
karanlık mod hocam fakat paylastıgım ss lerde aydınlık modda da bır farklılık olurmuyor bıldırım panelı yıne gri.
Şeffaf iyiydi, niye bunlar tekrar griye döndüler ki? Vatandaşın griyi beğenmediğini bilmiyorlar mı.

memomen

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mehmet
Cihazım
note 8
Konular
1
Hocam kasma derken nasıl oluyor
arama ve mesaj gelme esnasında telefon elınızdeyse 1-2 sanıye tepkısız kalıyor cıhaz. ayrıca bıldırım panelını ındırırken hafıfden bı kasma var gıbı ki cihazımda 3-4 uygulama anca var. yenı farkettıgım bır dıger olay da bluetooth baglanma mesafesı kısalmıs gıbı mesela oda da telefonu bırakıp salona gittigimde telefon smart banddan kopma yasamazdı guncellemeden sonra kopmaya basladı. anlamsız bır olay. kesfettıkce yazacagım zaten.

nedim001

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
nedim
Cihazım
mi8 lite
Konular
0
Arkadaşlar redmi note 8 endenozya 12.5.1 kullanıyoruz ne bu sitede yeni güncelleme gördüm ne de telefona geldi

baydanis

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bayram Ali
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
17
Arkadaşlar redmi note 8 endenozya 12.5.1 kullanıyoruz ne bu sitede yeni güncelleme gördüm ne de telefona geldi
Ben de aynı romu kullanıyorum. Henüz Endonezya romu için 12.5.1den sonra rom çıkmadı. Çıksa da gri görev çubuğundan dolayı canım pek yüklemek istemiyor.

Ü

Üye silindi 278685

Guest
Ben de aynı romu kullanıyorum. Henüz Endonezya romu için 12.5.1den sonra rom çıkmadı. Çıksa da gri görev çubuğundan dolayı canım pek yüklemek istemiyor.
custom miui rom kullanmak varken neden bug hata lag dolu stock romu kullanıyorsunuz ?

baydanis

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bayram Ali
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
17
custom miui rom kullanmak varken neden bug hata lag dolu stock romu kullanıyorsunuz ?
1,5 yıldan beri Hindistan romu, yaklaşık 2 aydan beri de Endonezya romu kullanıyorum. Şimdiye kadar her iki romda da o dediğiniz hatalarla hiç karşılaşmadım, sorun yaşamadım. Bootloader kilidini hiç açmadım, açmayı düşünmüyorum. Tam aksine custom rom kullananların daha çok sorun yaşadığını düşünüyorum. Böyle olmasa bile custom rom kullanmayı hiç düşünmüyorum.

Ü

Üye silindi 278685

Guest
1,5 yıldan beri Hindistan romu, yaklaşık 2 aydan beri de Endonezya romu kullanıyorum. Şimdiye kadar her iki romda da o dediğiniz hatalarla hiç karşılaşmadım, sorun yaşamadım. Bootloader kilidini hiç açmadım, açmayı düşünmüyorum. Tam aksine custom rom kullananların daha çok sorun yaşadığını düşünüyorum. Böyle olmasa bile custom rom kullanmayı hiç düşünmüyorum.
Hatadan çok yeni farklar ve özellikleri daha önceden gördüğümüz ve hatta daha iyi şekilde deneyimleyebildiğimiz doğrudur :D . Ve bana kalırsa stock rom aşırı sorunlu bunu ben custom rom a geçtikten sonra farkettim . İyi ki de açmışım kilidi . İlla ki bir gün lazım olacak bu kilit yine .

oktayman

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
oktay
Cihazım
mi 4
Konular
5
Globela ne zaman gelir acaba

Üst Alt