Soru V12.5.2.0.RJZTRXM vs Kararlı EU Rom

dost

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
kamil
Cihazım
Mİ5
Konular
26
Evet arkadaşlar redmi note 9 pro aldım V12.5.2.0.RJZTRXM sürümü yüklü az çok baktım foruma herkes kararlı Eu rom en iyisi demiş sizce V12.5.2.0.RJZTRXM bu rom dan Eu rom a geçmelimiyim oyun oynayan insan değilim kamera ve web de gezerim daha çok sizce bl klidi açıp geçmelimiyim 2017 den beri xiaomi kullanıyorum

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Bence geçmemelisin herhangi bi sorun yaşamıyosan memnunsan macera için uğraşma eu romun bi olayı yok sadece bazı sistem uygulamalarını siliyolar çin romunada bazı global uygulamaları ve google uygulamalarını ekleyip sunuyolar yarı çin yarı global saçma sapan bi yazılım çıkıyor ortaya.

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
297
Evet arkadaşlar redmi note 9 pro aldım V12.5.2.0.RJZTRXM sürümü yüklü az çok baktım foruma herkes kararlı Eu rom en iyisi demiş sizce V12.5.2.0.RJZTRXM bu rom dan Eu rom a geçmelimiyim oyun oynayan insan değilim kamera ve web de gezerim daha çok sizce bl klidi açıp geçmelimiyim 2017 den beri xiaomi kullanıyorum
Daha önce kullandığınız cihaz'da BL kilidinizi açmışmıydınız, evet ise hangi romları kullandınız

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
297
Bence geçmemelisin herhangi bi sorun yaşamıyosan memnunsan macera için uğraşma eu romun bi olayı yok sadece bazı sistem uygulamalarını siliyolar çin romunada bazı global uygulamaları ve google uygulamalarını ekleyip sunuyolar yarı çin yarı global saçma sapan bi yazılım çıkıyor ortaya.
Ben 2017 den bu yana hem Max2 de, hemde Max3 de bahsettiğiniz saçma sapan Bi yazılım olan EU romu kullanıyorum, hala da akillanamadım galiba, EU kararlı kullanmaya devam ediyorum

Decidueye

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan Savcı
Cihazım
Poco x3 pro
Meslek
Öğrenci
Konular
71
Ben 2017 den bu yana hem Max2 de, hemde Max3 de bahsettiğiniz saçma sapan Bi yazılım olan EU romu kullanıyorum, hala da akillanamadım galiba, EU kararlı kullanmaya devam ediyorum

Eu rom candır ya cihazı güzelleştiriyor resmen

dost

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
kamil
Cihazım
Mİ5
Konular
26
Daha önce kullandığınız cihaz'da BL kilidinizi açmışmıydınız, evet ise hangi romları kullandınız

daha önce global kullanım en son endenozya kullandım arama mesaj için

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
297
daha önce global kullanım en son endenozya kullandım arama mesaj için
O halde şu anda ki romda kalın, OTA üzerinden güncelleme gelirse, güncellersiniz, başka maceraya gerek yok

dost

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
kamil
Cihazım
Mİ5
Konular
26
O halde şu anda ki romda kalın, OTA üzerinden güncelleme gelirse, güncellersiniz, başka maceraya gerek yok

Daha önce bl kilidi açtım endenizya için arama mesaj uygulamaları icin

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21

Hocam siz istisnasınız sizi tanıyorum rom değiştirmek her hafta güncelleme almak sizin hobiniz :) forumdaki bazı arkadaşlar eu rom kullanınca hayatında bişeyler degisicek yada cihazı seviye atlaticak gibi bakıyolar en sagliklisi problemsizi yine resmi rom 3 yıllık hem kendi cihazimda en çevrenin xiaomi cihazlarında tecrübe ettim eu rom ekibinin nasıl çalıştığını bildiğim için ben tavsiye etmiyorum her cihazın illaki sorunsuz güzel çalışan bi resmi rom sürümü var bu sürüm genelde örneğin redmi note 10 pro baz alalım miui 13 çıktı fakat son aldığı miui 12.5 sürümü en stabil sürüm oluyor miui 14 çıktığındada son miui 13 sürümü stabil hale gelicek :)

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
297
Hocam siz istisnasınız sizi tanıyorum rom değiştirmek her hafta güncelleme almak sizin hobiniz :) forumdaki bazı arkadaşlar eu rom kullanınca hayatında bişeyler degisicek yada cihazı seviye atlaticak gibi bakıyolar en sagliklisi problemsizi yine resmi rom 3 yıllık hem kendi cihazimda en çevrenin xiaomi cihazlarında tecrübe ettim eu rom ekibinin nasıl çalıştığını bildiğim için ben tavsiye etmiyorum her cihazın illaki sorunsuz güzel çalışan bi resmi rom sürümü var bu sürüm genelde örneğin redmi note 10 pro baz alalım miui 13 çıktı fakat son aldığı miui 12.5 sürümü en stabil sürüm oluyor miui 14 çıktığındada son miui 13 sürümü stabil hale gelicek :)
Teşekkürler hocam, ben sizin ne demek istediğinizi çok iyi anlıyorum, bende zaten espri yaptım ama EU bende maalesef bağımlılık yaptı... Bu sıralar Poco F3 almayı ciddi ciddi düşünüyorum, alırsam zaten hemen BL kilidini açıp, Twrp veya OrangeFox yükleyip, varsa eğer tabiki, ve EU Rom yüklerim galiba

Üst Alt