Tema (V11) Blur Emui (Darkmode+Yenilenen Tasarım)

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
Hocam 1. Resimdeki parlaklık kısmını tam olarak Türkçe yapma şansınız varmı ayrıca 2. Resimdeki kilit ekranında bulunan dijital saatin 24 saat formatında nasıl yapabiliriz ?
Saat zaten 24 saat biçiminde hocam. Saati otomatik zaman diliminden çıkarıp 13den sonraki bir saate geçici olarak ayarlayıp kendiniz de bakabilirsiniz.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Min max yazıları şıklık olsun diye konulmuş. Genelde Huawei temalarında da bulunuyor, xiaomi de küçük güneş büyük güneş işareti gibi

Punch

Don't criticize something you don't understand
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 11 Ultra
Konular
9
Saat zaten 24 saat biçiminde hocam. Saati otomatik zaman diliminden çıkarıp 13den sonraki bir saate geçici olarak ayarlayıp kendiniz de bakabilirsiniz.

Min max yazıları şıklık olsun diye konulmuş. Genelde Huawei temalarında da bulunuyor, xiaomi de küçük güneş büyük güneş işareti gibi
Evet hocam dediğiniz gibi denemiştim saati kaydetmeyi unutmuşum 24 saat formatında sorunsuz çalışıyor sanki parlaklık kısmı alanı 1 tık daha büyütülüp türkçe yapılsa (kanaatimce) daha güzel olurdu elinize emeğinize sağlık

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
Evet hocam dediğiniz gibi denemiştim saati kaydetmeyi unutmuşum 24 saat formatında sorunsuz çalışıyor sanki parlaklık kısmı alanı 1 tık daha büyütülüp türkçe yapılsa (kanaatimce) daha güzel olurdu elinize emeğinize sağlık
Hocam geri bildiriminiz için teşekkürler. Türkçe yazı şeklinde değil de şekil şeklinde değiştirebilirim. Yada tamamen silebilirim. Bir düşüneyim nasıl daha güzel olur diye. Yada sizin bir öneriniz varmı

mertr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mert
Cihazım
MI9
Konular
2
Hocam elinize ve emeklerinize sağlık,lakin bir düzeltme yapmak istiyorum izin verirsen;

"yaratıldı" yerine oluşturuldu veya düzenlendi kelimesi kullanırsak daha uygun olacaktır.

Yaratmak sadece ve sadece Allah'a mahsustur.

Tekrar teşekkürler.

Kurtadam

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Mi8 6/128
Konular
26
Gece gece ne kadar iyi geldi yahu elinize sağlık hocam

Punch

Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 11 Ultra
Konular
9
Hocam geri bildiriminiz için teşekkürler. Türkçe yazı şeklinde değil de şekil şeklinde değiştirebilirim. Yada tamamen silebilirim. Bir düşüneyim nasıl daha güzel olur diye. Yada sizin bir öneriniz varmı
Hocam parlaklık ekranın olmaması insana bir yokluk hissi yaşatmıyor değil birde kaldırılıp oraya bildirim merkezi yazılabilir isterseniz png atabilirim ya da isterseniz parlaklık alanını bir iki tık daha büyütmeyi deneyin.

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
Gece gece ne kadar iyi geldi yahu elinize sağlık hocam
Teşekkürler hocam
Yine harikalar yarattınız hocam. Teşekkürler. :)
Hocam güzel yorumunuz için teşekkür ederim :)
Hocam parlaklık ekranın olmaması insana bir yokluk hissi yaşatmıyor değil birde kaldırılıp oraya bildirim merkezi yazılabilir isterseniz png atabilirim ya da isterseniz parlaklık alanını bir iki tık daha büyütmeyi deneyin.
Parlaklık ekranını tamamen silmekten değil min max yazılarını silmekten bahsettim

Punch

Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 11 Ultra
Konular
9
Teşekkürler hocam

Hocam güzel yorumunuz için teşekkür ederim :)

Parlaklık ekranını tamamen silmekten değil min max yazılarını silmekten bahsettim
Evet Olabilir hocam veya o alanı biraz daha büyüte bilirsiniz

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
Evet Olabilir hocam veya o alanı biraz daha büyüte bilirsiniz
Hocam çok kibar duruyor böyle de. İsterseniz şöyle yapın, marketteki versiyonu değil de mtz versiyonu indirin. Mt manager ile açıp systemui dosyasını açıp themes_values.xml ve nightmode theme_values.xml dosyalarındaki
Kod:
<dimen name="qs_brightness_dialog_height">25.0dip</dimen>
Bu koddaki 25 rakamını büyütün, dilerseniz de drawable xx içindeki min max pnglerini silin öyle kullanın. Çünkü sizden başka bu konuda kötü geribildirim olan olmadı. Demekki beğenildi göze batmadı

Üst Alt