Abi ben bu güncelleme dosyasını nerden indiricem
Pardon abi yanıtı görmedimGüncelleyici OTA indirme bağlantısını indirdiği için Twrp'den yüklemede hata alacaksınızdır.
Abi cihaz MIUI Global 11.0.6 Kararlı ama senin attığın link de Avrupa yazıyorRom - Redmi Note 7 EEA Avrpua Kararlı Rom V11.0.7.0 PFGEUXM İndirme Bağlantıları
Redmi Note 7 EEA Avrpua Kararlı Rom V11.0.7.0 PFGEUXM Güncelleme yöntemleri: 1) OTA yolu ile yazılımın size ulaşmasını bekleyebilirsiniz. -Ota Bağlantısını indirerek 11.0.4.0.PFGEUXM Romun dan sistem güncelleyici uygulamasını kullanarak Güncelleme paketini seç yaparak güncelleyebilirsiniz...forum.miuiturkiye.net
Abi cihaz MIUI Global 11.0.6 Kararlı ama senin attığın link de Avrupa yazıyorRom - Redmi Note 7 EEA Avrpua Kararlı Rom V11.0.7.0 PFGEUXM İndirme Bağlantıları
Redmi Note 7 EEA Avrpua Kararlı Rom V11.0.7.0 PFGEUXM Güncelleme yöntemleri: 1) OTA yolu ile yazılımın size ulaşmasını bekleyebilirsiniz. -Ota Bağlantısını indirerek 11.0.4.0.PFGEUXM Romun dan sistem güncelleyici uygulamasını kullanarak Güncelleme paketini seç yaparak güncelleyebilirsiniz...forum.miuiturkiye.net
Konu başlığına neden Avrupa romu yazdınız hocam?Abi cihaz MIUI Global 11.0.6 Kararlı ama senin attığın link de Avrupa yazıyor
Abi ben yanlış yere bakıyormuşum o yüzden sorunu çözdüm yardımın için teşekkür ederim seni uğraştırdığım için özür dilerimKonu başlığına neden Avrupa romu yazdınız hocam?
Redmi Note 7
forum.miuiturkiye.net