Uzmanlara Bir Soru

daywalker

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kara
Cihazım
redmi note 4
Meslek
Sap Erp R3
Konular
7
Merhaba Arkadaşlar,

Konu başlığı umarım ukalaca olmamıştır , şunun için yazdım ; // Gerçekten uzman görüşüne ihtiyacım var.

Almış olduğum redmi note 4 cihazını sürekli powerbank ile şarj etmem gerekecek olursa; (seyehat vb durumlar için)

Uzun Vadede ;
Powerbank üzerinden sürekli şarj deşarj da, cihazın socketine,diotlara,kondansatörlere ve batarya ömrüne bir zararı olur mu?
ve POWERBANK öneriniz nedir?

teşekkürler,
iyi paylaşımlar,

halilmetekirikkale

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hallil
Cihazım
mi5s
Konular
2
Kullandığınız powerbank kaliteli bişey olduktan sonra bir sıkıntı yaşamazsınız. Xiaomi powerbanklar ısı ve akım korumalıdır aynı zamanda pil ömrü uzundur. Powerbank tavsiyesi olarak öncelikle kaç mah ihtiyacınız var ona göre seçim yapmalısınız.Ben mi 2 10.000 mah kullanıyorum memnunum.

daywalker

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kara
Cihazım
redmi note 4
Meslek
Sap Erp R3
Konular
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kullandığınız powerbank kaliteli bişey olduktan sonra bir sıkıntı yaşamazsınız. Xiaomi powerbanklar ısı ve akım korumalıdır aynı zamanda pil ömrü uzundur. Powerbank tavsiyesi olarak öncelikle kaç mah ihtiyacınız var ona göre seçim yapmalısınız.Ben mi 2 10.000 mah kullanıyorum memnunum.

Bilgilendirici dönüşünüz için teşekkürler.
Elimde redmi note 4 cihazı var ve en az 2 kez şarj edebilecek kalitede bir cihaza ihtiyacım var,bu konuda da marka model veya link alabilairsem çok memnun olurum.

teşekkürler,

halilmetekirikkale

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hallil
Cihazım
mi5s
Konular