Çözüldü Uzaktan virüs yeme ihtimalim var mı?

canatln

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Can
Cihazım
Xiaomi
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
1.0.4.UNRMIXM
Telefon Modeli
Redmi Note 13 Pro 5G
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhaba uzaktan imei işlemi için tanımadığım birine para ödedim daha sonra yapamadı telefonuma filan bağlandı fastboot açtı bişeler yaptı ama server limiti yok dedi en sonda keylogger filan atma ihtimali var mı yada rom üzerinden virüs vesaire telefonu sıfırladım filan ama yoktur umarım öyle bir olasılık

Ycoksoy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
yusuf
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
0
Server kayıt kapandığı için qualcomm işlemcili cihazlar şuanda sadece uygun model ise direnç değişimi ile oluyor. 14 ultra üstü modellerde direnç değişimi yok.
Şunada herhangi bir telefona server kaydı yapılamıyor mu ? samsung gibi patlama ihtimalimiz var mı vakit bulupta kayıt ettirmemiştim nasılsa daha imei süresi var diye. bu konuda beni bilgilendirebilir misiniz acaba

Oyla:

kara53200

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet Emin
Cihazım
Poco X7 Pro
Meslek
TÜVTÜRK MKG
Konular
2
Şunada herhangi bir telefona server kaydı yapılamıyor mu ? samsung gibi patlama ihtimalimiz var mı vakit bulupta kayıt ettirmemiştim nasılsa daha imei süresi var diye. bu konuda beni bilgilendirebilir misiniz acaba
şu anda server kayıt kapalı ama yazılım kaydı aktif

Oyla:

Ycoksoy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
yusuf
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
0
evet hocam öyle diye biliyorum bende
bakalım doğubankı ayağa kaldırdım bir kaç telefoncu ile görüşüyorum araştırıyorlar ona göre yazarım buraya. bir tanesi çözerler onu dedi ama samsungu da çözerler diye bekliyorduk yalan oldu. bu iş te biterse kaçak telefon işi yalan olur

Oyla:

teknoberk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Onur Berk
Cihazım
Xiaomi 13T Pro
Konular
12
bakalım doğubankı ayağa kaldırdım bir kaç telefoncu ile görüşüyorum araştırıyorlar ona göre yazarım buraya. bir tanesi çözerler onu dedi ama samsungu da çözerler diye bekliyorduk yalan oldu. bu iş te biterse kaçak telefon işi yalan olur

Konudan bağımsız olarak Doğubankta mı çalışıyorsunuz ?

Oyla: Çözüm

Ycoksoy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
yusuf
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
0
Konudan bağımsız olarak Doğubankta mı çalışıyorsunuz ?
Yok hayır. uzun yıllardır alışveriş yaptığım bir yer tanıdıklarım var. zaman zaman da al sat yapıyorum dostlar aracılığı ile cihaz isteyenlere temin ediyorum ama çalışıyor sayılmam. yine de hatırlı dostlarım var bir sorduruyorum.

Oyla:

Hitmantextil

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
poco f2 pro
Konular
13
Merhaba uzaktan imei işlemi için tanımadığım birine para ödedim daha sonra yapamadı telefonuma filan bağlandı fastboot açtı bişeler yaptı ama server limiti yok dedi en sonda keylogger filan atma ihtimali var mı yada rom üzerinden virüs vesaire telefonu sıfırladım filan ama yoktur umarım öyle bir olasılık
Virüstotal Mobile yükleyip hem sistem hem kullanıcı uygulamalarını taratıp anlayabilirsin

Oyla:

teknoberk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Onur Berk
Cihazım
Xiaomi 13T Pro
Konular