Çözüldü Uzaktan virüs yeme ihtimalim var mı?

canatln

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Can
Cihazım
Xiaomi
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
1.0.4.UNRMIXM
Telefon Modeli
Redmi Note 13 Pro 5G
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhaba uzaktan imei işlemi için tanımadığım birine para ödedim daha sonra yapamadı telefonuma filan bağlandı fastboot açtı bişeler yaptı ama server limiti yok dedi en sonda keylogger filan atma ihtimali var mı yada rom üzerinden virüs vesaire telefonu sıfırladım filan ama yoktur umarım öyle bir olasılık

Hitmantextil

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
poco f2 pro
Konular
13
Roma gömülü olabilir mi peki bu virüs çünkü fastboota filan girdi
Sistem uygulaması yaparsa eset antivirüs vs bulamaz ama virüstotal sistem uygulamalarını tarıyor bu şekilde çıkar ama benim bildiğim fastboot ile değilde cihaz açıkken adb ile kurabilir o zaman da karşına izin ver bildirimi vs çıkması lazımdı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Shell dosyaları virüs programlarından gizlenebiliyor. İçinizde şüphe kalmaması açısından en sağlıklı yöntem Mi Flash ile yeni ve sıfır rom yükleyebilirsiniz veya sıfırlayabilirsiniz.
Fastboot açıkken shell komutları çalışmaz

Oyla:

Ycoksoy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
yusuf
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
0
ben böyle bir şey yapacaklarını sanmıyorum ya. neden yapsın ki sonuçta bu işin bir sürü boku püsürü var. adam bu kadar bilgiyi öğrenecek üstüne bir de kartından para çektirip onu aklamak için 5 -6 banka gezdirmekle mi uğraşacak. bana saçma geldi. zaten adam belli ki bu işleri biliyor, zaten bu işten ekmek yiyebilecekken temiz şekilde ki iyi para vardır herhalde sürekli yapsa geçimini rahat sağlar, neden senin kartınla uğraşsın. bankalarda bir sürü güvenlik önlemi var artık senin hiç gitmediğin bir yerden para çekmeye çalıştığında red yiyor başıma geldi çünkü. mesela sen bugün istanbulda alışveriş yaptın 2 saat sonra kartından konyadan işlem yapılmaya çalışılırsa şüpheli işlem diye reddedip seni arıyorlardı. ben bir saat aldım, sonra aradan 10 dk geçti bir tane de arkadaşa alayım dedim red verdi banka aradı beni aynı tutar yakın zamanda yeniden çekilmeye çalışıldı diye. yani kolay değil para çalma işlemi kartı yurt dışına kapat internete de kapat nasıl çekecekler

Oyla:

kara53200

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet Emin
Cihazım
Poco X7 Pro
Meslek
TÜVTÜRK MKG
Konular
2
sırf maddi olarak düşünmeyin ama belki de casus uygulama falan vardır kamera vb olabilir yani ihtimaller dahilinde

Oyla:
Üst Alt