Sohbet Uygunsuz dil ne alaka?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AspecTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
*
Cihazım
*
Konular
37
Selamın Aleyküm.Abi konuya bakabilirsiniz umarım bunu yetkililer görür de,son mesajım kaldırılması ve bildirim de daha yeni geliyor.Üstüne de yazdığım uygunsuz dilli mesajdan neden benim haberim yok?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Tortue

Software Developer.
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
Xiaomi 11 5G
Meslek
Full Stack Dev.
Konular
134
Konuyu inceledim, çok alaka. Forum yöneticileri inisiyatifini korumuş ve sadece mesajı kaldırmakla kalmış. Ben olsaydım çoktan süreli cezayı vermiştim.

AspecTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
*
Cihazım
*
Konular
37
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Konuyu inceledim, çok alaka. Forum yöneticileri inisiyatifini korumuş ve sadece mesajı kaldırmakla kalmış. Ben olsaydım çoktan süreli cezayı vermiştim.
Anlamadım?Uygunsuz dil olarak ne demişim?Örnek gösterirseniz susacağım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Konuyu inceledim dediniz.Telefonumla ilgili yardım istedim.Ona göre konuştum.Ne bir küfür ettim ne de uygunsuz kelime.Uygunsuz dil olarak neyi nitelendiriyorsunuz?

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Mesajınızı boşluğa denk geldiğini düşünerek, her hangi bir cezai yaptırım uygulamadan ben kaldırmıştım. Ancak bu konuyu açmış olmanız "lan" şeklindeki hitabınızın boşluk değil genel tavrınız olduğunu gösteriyor. Üslubunuz ve hitap şekliniz ne forum kurallarımıza ne de genel forum adabına uygun değil. Bu nedenle uyarı cezası aldınız, tekrar etmeniz halinde uyarı cezanız uzaklaştırmaya dönüştürülecektir.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt