Çözüldü Uygunsuz Davranış?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Xependios

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
13
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
LineageOs
Telefon Modeli
Mi 8 SE
Bootloader Kilidi
Açık
Öncelikle yeni farkettiğim için şuan yazıyorum. Forum rütbeleme sistemini "eleştirdiğim" için "uygunsuz davranış" olarak uyarı alıyorum? Bu uyarıyı veren yönetici arkadaş tam olarak kimse direkt olarak onun açıklamasını istiyorum bu durumu. Böyle bir saçmalık olamaz çok ağır konuşacağım fakat susuyorum. Burası insanların sorunlarını anlattıkları çözümler ürettiğimiz yeri geldiğinde tartıştığımız bi platform değil mi yoksa ben mi yanlış biliyorum? Uygunsuz davranış eleştirinin neresinde? Yönetici arkadaşlar kafasına göre birilerine uygunsuz davranış etiketiyle uyarı mı veriyor gerçekten merak ediyorum hangi forum kuralına göre verildi bu uyarı?

"Uygunsuz Davranış" olarak görülen mesaj ektedir.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20210117-203544_Chrome.png
    Screenshot_20210117-203544_Chrome.png
    208,1 KB · Görüntüleme: 77
  • Screenshot_20210117-203556_Chrome.png
    Screenshot_20210117-203556_Chrome.png
    344,7 KB · Görüntüleme: 77
Çözüm
Böyle bir saçmalık olamaz çok ağır konuşacağım fakat susuyorum
Bence de susmanız en hayırlısı. Boşa ağzınızı bozmanıza gerek yok.

Haklısın kardeşim. Bana da sırf siz/biz li konuşmadığım için uyarı veriyorlar puan düşmüyorlar ama forumdan soğutuyorlar. Ben her önüme gelene 'yapmalısın' yerine 'yapmalısınız' yazmak zorunda değilim. Özelden bu konu hakkında uyardıklarında kendimi zor tutuyorum hakaret etmemek için. Uyarıyı verende yeni moderatörlerden birkaçı.
Hakaret etmekte özgürsünüz, forum kurallarına göre hakaretin cezasını almayı göze alıyorsanız edebilirsiniz elbette. Biri size "Napıyon len" gibi bir hitapta bulunsa sevineceğinizi varsayıyorum fakat bundan forumun %99 u rahatsız olacağından SİZ hitabı forumumuzda...

eminguc1995

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
RN12 Pro 5G
Meslek
Serbest
Konular
11
Haklısın kardeşim. Bana da sırf siz/biz li konuşmadığım için uyarı veriyorlar puan düşmüyorlar ama forumdan soğutuyorlar. Ben her önüme gelene 'yapmalısın' yerine 'yapmalısınız' yazmak zorunda değilim. Özelden bu konu hakkında uyardıklarında kendimi zor tutuyorum hakaret etmemek için. Uyarıyı verende yeni moderatörlerden birkaçı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

muhammed540 Kaan_M ay çok komik
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Buse S. Yıldız Ha bi sen eksiktin yeni moderatör

Son düzenleme:
Oyla:

Yuzarsif41

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
YUSUF
Cihazım
13 ULTRA
Meslek
LOJİSTİK -SEVKİYAT
Konular
72
Bazen bende çok sinirleniyorum. Bazı adminler emir kipiyle konuşuyor ama kendilerine sizli bizli konuşulmadığı zaman tavır yapıyor. Evvela konuştuğunuz kişinin bi yaşına bakın sizden büyük mü küçük mü? Burda kimse kimseye saygısızlık yapmaz ama karşıdaki kişide haddini bilmeli. Kimse kimsenin babasının oğlu değil.

Oyla:

eminguc1995

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
RN12 Pro 5G
Meslek
Serbest
Konular
11
Yaşın büyük ya da küçük olması önemli değil ki karşıdaki kişi tekil bir kişi iken neden çoğul kişi eki kullanayım? Ben o kişiye söylüyorum ne söylüyorsam herkes yapsın diye söylemiyorum.

Oyla:

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
149
Dünden beri Konuya Bakıyorum Tamam Kendilerince Haklıdır Diyorum Ama Kural Kuraldır. Her Bir Forumın Kendi Kuralı var Siz daha Kurallı forum görmemişsiniz belliki. Önce Forum Kurallarını bir gözden geçirin derim. Herkesin Aklındakini Niyetini İsteğini Uygulamaya Kalkılırsa Forum Forum Olmaktan Çıkar. Ben Forum Kurallarına Aykırı bir konu veya mesaj görsem Silerim veya Konuyu kapatırım. Durduk yere kimse kimseyi uyarmıyor veya Konusu mesajı silinmiyor.

Oyla:

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Yaşın büyük ya da küçük olması önemli değil ki karşıdaki kişi tekil bir kişi iken neden çoğul kişi eki kullanayım? Ben o kişiye söylüyorum ne söylüyorsam herkes yapsın diye söylemiyorum.
Siz hitabı ile konuşmak saygı göstergesidir. Bu şekilde davranarak karşıdaki kişiye saygı göstermediğiniz anlamına gelir.

Bazen bende çok sinirleniyorum. Bazı adminler emir kipiyle konuşuyor ama kendilerine sizli bizli konuşulmadığı zaman tavır yapıyor. Evvela konuştuğunuz kişinin bi yaşına bakın sizden büyük mü küçük mü? Burda kimse kimseye saygısızlık yapmaz ama karşıdaki kişide haddini bilmeli. Kimse kimsenin babasının oğlu değil.
Rapor tuşunu kullanabilirsiniz. Gerekli uyarı ilgili yöneticiye yapılacaktır.

Oyla:

eminguc1995

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
RN12 Pro 5G
Meslek
Serbest
Konular
11
Aaaa siz diye hitap etmediğim için ben saygısız insanın tekiyim cehennemde yanacağım :))

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Böyle bir saçmalık olamaz çok ağır konuşacağım fakat susuyorum
Bence de susmanız en hayırlısı. Boşa ağzınızı bozmanıza gerek yok.

Hakaret etmekte özgürsünüz, forum kurallarına göre hakaretin cezasını almayı göze alıyorsanız edebilirsiniz elbette. Biri size "Napıyon len" gibi bir hitapta bulunsa sevineceğinizi varsayıyorum fakat bundan forumun %99 u rahatsız olacağından SİZ hitabı forumumuzda esastır. Sizin sevineceğiniz laubali hitap şekilleri diğer insanları rahatsız edebilir, değil mi?

Belirtildiği şekilde bu gibi durumları rapor tuşuyla rapor edebilirsiniz.

karşıdaki kişi tekil bir kişi iken neden çoğul kişi eki kullanayım?
Türkçe kurallarına göre siz hitabı çoğul çekimi değil, saygı bildirir. Yanlış bilgilerinizi lütfen kendinize saklayınız.

Aaaa siz diye hitap etmediğim için ben saygısız insanın tekiyim cehennemde yanacağım :))
+ olarak gereksiz mesajlarınızı da kendinize saklayınız.

Burası bir forum, belli kuralları var ve her kullanıcı foruma üye olurken kuralları okumuş sayılır. Forum kurallarını açıp tekrar okumanızı öneririm. Herhangi bir yaptırım uygulamıyorum, devamı halinde forum kurallarınca gerekli yaptırımlar uygulanacaktır. Konu kilit!

Oyla: Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt