Bütçe ve kullanım amacı ne olacak?Mouse olarak Lenovo m200 aldım klawye bulsam kafi bu aralar aslında
Bütçenizi arttırabilme imkanınız var mı hocam ?Oyun. Bütçe olarak b120 bakıyorum iyi gibi fiyatı bu fiyatta başka var mıdır kaliteli acaba
Bu fiyat aralığında alabileceğiniz klavyeler zaten birbirine çok yakın olacaktır. Mümkünse teşhir ürünleri deneyip eliniz ve bileğiniz hangisinde en rahat ediyorsa o ürünü seçmenizde fayda var.Oyun. Bütçe olarak b120 bakıyorum iyi gibi fiyatı bu fiyatta başka var mıdır kaliteli acaba
Doğru diyorsunuz marka.model var mı bloody b120 muadili olacakBu fiyat aralığında alabileceğiniz klavyeler zaten birbirine çok yakın olacaktır. Mümkünse teşhir ürünleri deneyip eliniz ve bileğiniz hangisinde en rahat ediyorsa o ürünü seçmenizde fayda var.
Ne kadar mesala hocam var mı link ürününBütçenizi arttırabilme imkanınız var mı hocam ?
Hocam cuma günleri gaming geceleri oluyor incehesap.com'da. Oradan indimle 150-200 bandında çok daha iyisini alabilirsiniz.Doğru diyorsunuz marka.model var mı bloody b120 muadili olacak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ne kadar mesala hocam var mı link ürünün
Takip etmem gereken narka model var miHocam cuma günleri gaming geceleri oluyor incehesap.com'da. Oradan indimle 150-200 bandında çok daha iyisini alabilirsiniz.