Yardım Uygun Fiyata Yurt Dışı Poco X3 Pro Nasıl Alabilirim

MemoWjst

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
1
Hocam Öncelikle İyi Günler Dilerim.Bu Zamanda Biliyorsunuz Fiyatlar Çok Pahalılaştı ve Nerdeyse Herkes Yurtdışı Telefonlara Yöneliyor Bende Dahil.Fakat Ne Bir Tanıdığım Ne de Alabiecek Uygun Fiyatlı Birisini Bulamadım.Nereye Sorduysam TR Fiyatından 300 400 TL Aşağısını Söylüyor IMEI Attırmaya Kalksam Zaten TR Fiyatına Garantisiz Telefon Almış Oluyorum.İstediğim Şey Sizinde Bir Tanıdğınız Varsa Uygun Fiyata Yurtdışından Şöyle 3000-4000 TL Bandında Poco X3 Pro Telefon Almak İstiyorum.Durumum Elverirse Fiyatına Göre Üstüne Birkaç Bişey Daha Koyup Bana Getirten Kişiye de Teşekkür Amaçlı Para Vermek İstiyorum.Bana Ulaşırsanız Sevinirim.

Muhammed6034

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
mi 9t
Konular
130
Hocam Öncelikle İyi Günler Dilerim.Bu Zamanda Biliyorsunuz Fiyatlar Çok Pahalılaştı ve Nerdeyse Herkes Yurtdışı Telefonlara Yöneliyor Bende Dahil.Fakat Ne Bir Tanıdığım Ne de Alabiecek Uygun Fiyatlı Birisini Bulamadım.Nereye Sorduysam TR Fiyatından 300 400 TL Aşağısını Söylüyor IMEI Attırmaya Kalksam Zaten TR Fiyatına Garantisiz Telefon Almış Oluyorum.İstediğim Şey Sizinde Bir Tanıdğınız Varsa Uygun Fiyata Yurtdışından Şöyle 3000-4000 TL Bandında Poco X3 Pro Telefon Almak İstiyorum.Durumum Elverirse Fiyatına Göre Üstüne Birkaç Bişey Daha Koyup Bana Getirten Kişiye de Teşekkür Amaçlı Para Vermek İstiyorum.Bana Ulaşırsanız Sevinirim.
Yeriniz nerede sizin + poco X3 pro yerine redmi not 10s veya pro alabilirsiniz yeriniz İstanbul da ise birçok yerden temin edersiniz açıklamadi fiyat ile

blackrow67

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
DoğuHan
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
16
Bende yurt dışı var dediğin aralıkta bir fiyata satmayı düşünüyorum. Fakat elimde şarj aleti yok, alırken fiyattan düşmek için şarj aletini almamıştım.

Ü

Üye silindi 278685

Guest
3000-4000 civarında bırak sıfırı ikinci elini bile zor alırsın .

Toorop

F-Xiaomi
Premium Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ceyhun
Cihazım
-
Konular
5
O fiyata maalesef bulamazsınız, ben eşimin ülkesi Endonezya'dan getirtecektim fakat ilk aldığım zamanlar arada fazla bir fark olmadığından 6 ay önce buradan 5100₺'ye aldım. Şu an aynı sıfır 8/256 modeli orada 5500₺ civarında, oradan buraya getirmesi etmesi derken 7-8000₺'den aşağı vermezler, garantili sıfırı 10000-11000₺ civarı burada. Sahibinden üzerinde 2. el kayıtlı(Türkiye değil) cihazlar 5000'den başlıyor, oradan bakabilirsiniz ancak.

Thellzie

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Redmi Note 10S
Konular
0
Yeriniz nerede sizin + poco X3 pro yerine redmi not 10s veya pro alabilirsiniz yeriniz İstanbul da ise birçok yerden temin edersiniz açıklamadi fiyat ile
Kayserideyim Ben Hocam Nasıl Temin Edebilirim 10s alabilirim 3500 tl civarına

Sal1harslan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Salih
Cihazım
Redmi not 10 pr
Konular
2
4700 TL 256 GB 8 tam istanbul satarım isterseniz