Haber Uygun fiyat ve 4100 mAh pil bir arada: Xiaomi Redmi 3 artık resmi

Xiaomi’nin bir süredir teknik özellikleriyle gündemde olan orta düzey akıllı telefonu Redmi 3 artık resmi. Çinli şirketin yeni telefonu 4.100 mAh (hızlı şarj desteği) gücündeki devasa piliyle dikkat çekiyor. Üstelik Xiaomi bu denli büyük bir pili sadece 5 inç büyüklüğündeki bir kasaya sığdırmayı başarıyor.

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

5 inç büyüklüğünde HD çözünürlüklü ekranın eşlik ettiği Redmi 3’ün işlemci biriminde 1.5GHz frekans hızlarına ulaşabilen sekiz çekirdekli Snapdragon 616 yer alıyor. 2GB RAM ve artırılabilir 16GB dahili depolamanın eşlik ettiği Redmi 3’te f / 2.0 diyafram açıklığında ve faz algılamalı odaklanma yapabilen 13MP arka kamera yer alıyor. Telefonun ön kamerası ise 5MP çözünürlüğünde.

MIUI 7 kullanıcı arayüzünün eşlik ettiği Redmi 3’te 8.5mm kalınlığında ve 144 gram ağırlığında metal kasa kullanılıyor.Çift SIM kart desteği de bulunduran Xiaomi Redmi 3 yarından itibaren Çin’de satışa sunulacak. Telefonun fiyatı sadece 106 dolar (bugünkü kur ile 325 lira).

kaynak:

excalance

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Konular
4
Parmak izide koysalarmis iyiymis

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Arkadaşlar redmi ve redmi 2 cihazlar giriş seviyesi cihazlardı. Örneğin benim 74 yaşındaki annem redmi 2 kullanıyor :) Her ne kadar donanım olarak piyasadaki pek çok cihazdan çok çok üstün olsa da bu cihaz da aynı segmentte konumlandırıldı. Dolayısıyla keşke şu da olsaydı demek bence pek mantıklı değil. Var olanlar bile bu segmetteki bir cihaz için çok üst düzeyde. ::)

dizefurkan

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Mi5
Meslek
Öğrenci
Konular
9
Herkese merhaba, uzun suredir mi4 aklimin bir kosesini.isgal ediyor, gecen gun redmi note 3e baktim sonrada redmi 3e anladigim kadariyla redminote 3bana gelmez fakat.redmi 3 kafama yatti simdi benim icin en buyuk oncelik kamerada, mi4 ile redmi3 arasinda ki kamera farkliliklari nasildir. Beni bu konuda aydinlatabilecek biri var midir acaba. Tesekkurler

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Herkese merhaba, uzun suredir mi4 aklimin bir kosesini.isgal ediyor, gecen gun redmi note 3e baktim sonrada redmi 3e anladigim kadariyla redminote 3bana gelmez fakat.redmi 3 kafama yatti simdi benim icin en buyuk oncelik kamerada, mi4 ile redmi3 arasinda ki kamera farkliliklari nasildir. Beni bu konuda aydinlatabilecek biri var midir acaba. Tesekkurler
Hocam cihaz daha piyasaya çıkmadan kim ne diyebilir ki? Hele bir piyasaya çıksın, kullanıcılar alıp bir görsünler.
Şimdilik sadece onların örnek olarak verdikleri resimlerle yetinmek zorundasınız.

dizefurkan

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Mi5
Meslek
Öğrenci
Konular
9
Nasıl yani, bu telefonun farkını anlamak için illa birinin alıp kullanıp bize yorumlasını mı bekleyeceğiz?
Firma telefonun özelliklerini detaylı bir şekilde vermiyor mu...
Ben zaten kaba taslak bir yanıt istedim...bu arada cihaz satışa çıkmadı derken ?

exelans

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hakan
Cihazım
Redmi 4x
Konular
11
fiyat kalite cok iyide biz 600 700 den asağıya alamayız herhalde..

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Nasıl yani, bu telefonun farkını anlamak için illa birinin alıp kullanıp bize yorumlasını mı bekleyeceğiz?
Ben zaten kaba taslak bir yanıt istedim...bu arada cihaz satışa çıkmadı derken ?
Elinizde olmayan birşeyin farkını siz anlayabiliyorsanız ona sözüm yok. İnsanlar genelde ellerinde bir örnek olmadan iki şey arasındaki farkı pek anlayamıyor.
İkinci olarak demişsiniz ki firma özelliklerini vermiyor mu? Evet veriyor. Ben de bu bilgilerin verildiği, resmi sitesinin linkini verdim zaten. Başka ne verebilirdim?
İlave olarak yazdığım da gayet net. "Şimdilik sadece onların örnek olarak verdikleri resimlerle yetinmek zorundasınız."
Şimdilik diye yazmamın da nedeni, firmaların verdikleriyle kullanıcı deneyimleri her zaman aynı olmayabiliyor.
3. olarak ta cihaz satışa çıkmadı derken? diye sormuşsunuz. Benim kafa durmuş olduğu için anlamamış olabilirim. Bu sorudaki cümlemde anlamadığınız şey nedir? Zaten 3 kelime.

Son düzenleme:

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90

Bazı Özellikler İçin Linke Bakabilirsiniz :

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
sw33tking hocam arkadaş kamera karşılaştırması istemişti. Gsmarena'da henüz örnek fotoğraf ve videolar yüklenmemişti. Foto örnekleri sadece Gizmo'da verildi ve o resimler de en.miui'nin resimleriydi. Bu yüzden direk en.miui linkini verdim.

Üst Alt