Yardım Uygulamanın kapanmaması

Vagus

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Acemi
Cihazım
Mi note 3
Konular
4
Herhangi bir uygulamadayken tus klidini kapattığımda, nekadar süre gecerse gecsin tekrar telefonu actığımda,acık olan uygulamadan ne seviyede tuş klidini kapattıysam oradan acılıyor, mmesela bu forumda hangi sayfayı okur iken tus klidini kapatırsam, 5 saat sonra tus klidini actığımda,okudum sayfanın kaldığı yerden acılıyor ekran, veri temizle filan 1 dk,da pil tasarrufu acıkken bile aynı şey oluyor, son kullandıgım uygulama kapanmıyo, bu sorunu yasayan yada cözebilen arkadasların yardımı rıcasıyla

hamzasoph

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hamza
Cihazım
redmi note 3
Konular
4
Ayarlarda son uygulamayı kapatma gibi bir seçenek vardı sanki, öyle hatırlıyorum

Oyla:

Vagus

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Acemi
Cihazım
Mi note 3
Konular
4
Böyle bir sorun yaşamıyorum. Telefon 6/64, sürüm Endonezya android 10.
Söylediginiz gibi uzun süre mi kullanıyorsunuz sa size başka bir tavsiye söylemek mantıksız geliyor. Sizde çok ihtimal sürüm iyi oturmamış.
Global sürum, rodsuz, 11.04
Telefonunuzda sorun yok. Özellik böyle. Diyelim ki ardarda birçok uygulama açtınız son uygulamalara gelip ekranın altındaki hepsini kapatmaya yarayan çarpı işaretine basarsanız en sonki uygulama dışında hepsi kapanır.

Bu olayın çözümü ise basit.
Tekrar örnek verecek olursam:
Diyelim 2 tane uygulama açtım ana ekrana döndüm. Son uygulamalar ekranından carpiya bastığında bütün uygulamalar kapanıyor.
Ama diyelim Chrome açtım çıkıp WhatsApp a girdim. Wp dayken son uygulamalara girip carpiya bastim, WhatsApp dışında bütün uygulamalar kapanır. Dediğiniz olayda da bu durum var. Eğer son uygulamanın kapanmasını istiyorsanız ekranı kapatmadan önce ana ekrana dönmelisiniz.
Hocam siz anlsmamışsınız sorunu, anlattığınız baska birsey, benim yasadığım söyle vatsup girdiniz mesaj okudunuz, ekranda vatsup da iken tuş kilidini kapattınız, telefona hiç ellemeyip 24 saat beklediniz, sonra tus kilidini actınız,acılan ekran dünkü vatssup ekranı,

Oyla:

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
Global sürum, rodsuz, 11.04

Hocam siz anlsmamışsınız sorunu, anlattığınız baska birsey, benim yasadığım söyle vatsup girdiniz mesaj okudunuz, ekranda vatsup da iken tuş kilidini kapattınız, telefona hiç ellemeyip 24 saat beklediniz, sonra tus kilidini actınız,acılan ekran dünkü vatssup ekranı,
Hocam dediğim gibi kilitlemeden once ana ekrana dönün ve ekran kilitlendikten sonra 1 dk içinde ön bellek temizleme açık olsun çözülecek. Arka planda bir şey kalmayacak.

Oyla:

Vagus

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Acemi
Cihazım
Mi note 3
Konular
4
Ayarlarda son uygulamayı kapatma gibi bir seçenek vardı sanki, öyle hatırlıyorum
Bulamadım öyle bir ayar, umarım vardır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam dediğim gibi kilitlemeden once ana ekrana dönün ve ekran kilitlendikten sonra 1 dk içinde ön bellek temizleme açık olsun çözülecek. Arka planda bir şey kalmayacak.
Hocam oyle yapıyorum ,ama sacmalık ollmus, kendisının kapanması lazım, her zaman ana ekrana dönmek angarya gibi oluyor

Oyla:

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
Bulamadım öyle bir ayar, umarım vardır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam oyle yapıyorum ,ama sacmalık ollmus, kendisının kapanması lazım, her zaman ana ekrana dönmek angarya gibi oluyor
Hocam kapanmaması normal bir şey zaten ben telefonu kullandigimdan beri böyle. Eğer kapanmasını istiyorsanız tek seferligine butun uygulamaları bu ssteki menüden pil tasarrufuna ayarlarsınız isterseniz sadece arka planda çalışmasını engellesin isterseniz arka plandayken direkt kapatsın. Ama bu sefer de WhatsApp tan mesaj bildirimi gelmez vs. sorunlar olabilir. İsterseniz deneyin sorun olursa eski haline döndürürsünüz. Veya dediğimi yapıp kilitlemeden önce ana ekrana dönersiniz.
**yanlış SS atmışım düzelttim

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-06-08-22-11-25-173_com.miui.powerkeeper.jpg
    Screenshot_2020-06-08-22-11-25-173_com.miui.powerkeeper.jpg
    332,8 KB · Görüntüleme: 3
Oyla:

Vagus

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Acemi
Cihazım
Mi note 3
Konular
4
Hocam kapanmaması normal bir şey zaten ben telefonu kullandigimdan beri böyle. Eğer kapanmasını istiyorsanız tek seferligine butun uygulamaları bu ssteki menüden pil tasarrufuna ayarlarsınız isterseniz sadece arka planda çalışmasını engellesin isterseniz arka plandayken direkt kapatsın. Ama bu sefer de WhatsApp tan mesaj bildirimi gelmez vs. sorunlar olabilir. İsterseniz deneyin sorun olursa eski haline döndürürsünüz. Veya dediğimi yapıp kilitlemeden önce ana ekrana dönersiniz.
**yanlış SS atmışım düzelttim
Normal degil, ön belleği temizlemesi lazım, diğer mi telefonumda temizliyor, tekrar acılldığında ana ekranda acılıyor, ön belleği temizle ayarını boşa yapmiş gibi oluyor, hepsini kapatıp son uygulamayı acık tutuyor, pc deki uyku modu gibi, belki pil yiyor, sürümde hata var sanırım

Oyla:

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
Bu sslerdeki sırayı takip ederek dediğim menüye ulaşabilirsiniz.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

Vagus

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Acemi
Cihazım
Mi note 3
Konular
4
Bu sslerdeki sırayı takip ederek dediğim menüye ulaşabilirsiniz.
Bende hepsi pil tassrrufu önerilir de ayarlı, hatta tam kısıtlıdada degişmşyor, pil tasarrufuna gectipimdede

Oyla:

kera706

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Karim
Cihazım
Xiaomi Redmi
Konular
54
Birde ayarlarda arka plan işlem sınırı var.

Oyla:

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
Normal degil, ön belleği temizlemesi lazım, diğer mi telefonumda temizliyor, tekrar acılldığında ana ekranda acılıyor, ön belleği temizle ayarını boşa yapmiş gibi oluyor, hepsini kapatıp son uygulamayı acık tutuyor, pc deki uyku modu gibi, belki pil yiyor, sürümde hata var sanırım
Hocam önbelleği temizlemez "Ekran kapandığında ön belleği temizle" seçeneği varsayılan olarak asla oluyor. O seçeneği değiştirince son uygulama kapanmaz önceki mesajlarımda anlattım. Benim çözüm önerim bunlar eğer başka yolu varsa ben de bilmek isterim:) Dediğim gibi benim telefonumda da böyle.

Oyla:
Üst Alt