Yardım Uygulamanın kapanmaması

Vagus

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Acemi
Cihazım
Mi note 3
Konular
4
Herhangi bir uygulamadayken tus klidini kapattığımda, nekadar süre gecerse gecsin tekrar telefonu actığımda,acık olan uygulamadan ne seviyede tuş klidini kapattıysam oradan acılıyor, mmesela bu forumda hangi sayfayı okur iken tus klidini kapatırsam, 5 saat sonra tus klidini actığımda,okudum sayfanın kaldığı yerden acılıyor ekran, veri temizle filan 1 dk,da pil tasarrufu acıkken bile aynı şey oluyor, son kullandıgım uygulama kapanmıyo, bu sorunu yasayan yada cözebilen arkadasların yardımı rıcasıyla

Vagus

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Acemi
Cihazım
Mi note 3
Konular
4
Hocam önbelleği temizlemez "Ekran kapandığında ön belleği temizle" seçeneği varsayılan olarak asla oluyor. O seçeneği değiştirince son uygulama kapanmaz önceki mesajlarımda anlattım. Benim çözüm önerim bunlar eğer başka yolu varsa ben de bilmek isterim:) Dediğim gibi benim telefonumda da böyle.
Note 8nprolarda böyle sanırım, sürüm 11.04
Mi note3 te 11.05, ve onda olmuyor

Oyla:

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
Bende hepsi pil tassrrufu önerilir de ayarlı, hatta tam kısıtlıdada degişmşyor, pil tasarrufuna gectipimdede
Birkaç dk bekleyin olmuyorsa yapacak bir şey yok. kera706 hocamın dediği ayar var geliştirici seçeneklerinde en altta. Arka plan işlem sınırı olarak geçiyor buna tıklayip arka planda işlem yok derseniz uygulamadan çıktığımız an kapanıyor. Ama ekranı kilitlediginizde uygulamadan çıkmış sayilmiyoruz hala uygulamanin içinde sayılıyoruz. Bu yüzden yine kapanmayacak ama denemesi bedava hocam :) Ekranı kilitleyince son uygulamayı bu yüzden temizlemiyor hala içinde olduğumuzu düşünüyor telefon.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bildiğim her şeyi yazdım hocam:) Kilitlemeden önce elle kapatın veya ekran kapanınca ön bellek temizleme 1dk da kalsın kilitlemeden önce ana ekrana dönün. Kilitlemeden önce 1 tuşa basacaksınız hocam ne kadar zor olabilir ki :)

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt