Yardım Uygulamanın kapanmaması

Vagus

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Acemi
Cihazım
Mi note 3
Konular
4
Herhangi bir uygulamadayken tus klidini kapattığımda, nekadar süre gecerse gecsin tekrar telefonu actığımda,acık olan uygulamadan ne seviyede tuş klidini kapattıysam oradan acılıyor, mmesela bu forumda hangi sayfayı okur iken tus klidini kapatırsam, 5 saat sonra tus klidini actığımda,okudum sayfanın kaldığı yerden acılıyor ekran, veri temizle filan 1 dk,da pil tasarrufu acıkken bile aynı şey oluyor, son kullandıgım uygulama kapanmıyo, bu sorunu yasayan yada cözebilen arkadasların yardımı rıcasıyla

kera706

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Karim
Cihazım
Xiaomi Redmi
Konular
54
Uygulamayı tamamen kapatmak gerekiyor.

Oyla:

Vagus

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Acemi
Cihazım
Mi note 3
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yıllardır mi kullanırım, minote 3 de var onda böyle birsey yasamıyoruz, ayni işlem sisteminde redmide garip sorunlar var, arka planda tüm uygulamaları kapatıyor,ama son kullanılanı kapatmıyor

Oyla:

ilNeminis

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilNeminis
Cihazım
Note 10 Pro
Konular
26
Uygulamaya özel pil optimizasyonu yaptınız mı?

Oyla:

haktanerk

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haktaner
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
28
Yıllardır mi kullanırım, minote 3 de var onda böyle birsey yasamıyoruz, ayni işlem sisteminde redmide garip sorunlar var, arka planda tüm uygulamaları kapatıyor,ama son kullanılanı kapatmıyor
Hocam ekranı kitleyince son uygulamaların temizlenmesini istiyor iseniz eğer ayarlarda pil kısmına girip şuradan ayarlayabilirsiniz istediğiniz süreye
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

Vagus

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Acemi
Cihazım
Mi note 3
Konular
4
Bir uygulama degil, tüm uygulamalarda, bir uygulamadayken tus kilini kapatın 5 dk sonra acın, direkk o uygulamayla acılıyor telefon, redmi note8 pro, diger mi telimde ana ekran ile acılıyo, ttü. Oltimizaasyınlar yapılı

Oyla:

kera706

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Karim
Cihazım
Xiaomi Redmi
Konular
54
Bir uygulama degil, tüm uygulamalarda, bir uygulamadayken tus kilini kapatın 5 dk sonra acın, direkk o uygulamayla acılıyor telefon, redmi note8 pro, diger mi telimde ana ekran ile acılıyo, ttü. Oltimizaasyınlar yapılı
Böyle bir sorun yaşamıyorum. Telefon 6/64, sürüm Endonezya android 10.
Söylediginiz gibi uzun süre mi kullanıyorsunuz sa size başka bir tavsiye söylemek mantıksız geliyor. Sizde çok ihtimal sürüm iyi oturmamış.

Oyla:

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
Herhangi bir uygulamadayken tus klidini kapattığımda, nekadar süre gecerse gecsin tekrar telefonu actığımda,acık olan uygulamadan ne seviyede tuş klidini kapattıysam oradan acılıyor, mmesela bu forumda hangi sayfayı okur iken tus klidini kapatırsam, 5 saat sonra tus klidini actığımda,okudum sayfanın kaldığı yerden acılıyor ekran, veri temizle filan 1 dk,da pil tasarrufu acıkken bile aynı şey oluyor, son kullandıgım uygulama kapanmıyo, bu sorunu yasayan yada cözebilen arkadasların yardımı rıcasıyla
Telefonunuzda sorun yok. Özellik böyle. Diyelim ki ardarda birçok uygulama açtınız son uygulamalara gelip ekranın altındaki hepsini kapatmaya yarayan çarpı işaretine basarsanız en sonki uygulama dışında hepsi kapanır.

Bu olayın çözümü ise basit.
Tekrar örnek verecek olursam:
Diyelim 2 tane uygulama açtım ana ekrana döndüm. Son uygulamalar ekranından carpiya bastığında bütün uygulamalar kapanıyor.
Ama diyelim Chrome açtım çıkıp WhatsApp a girdim. Wp dayken son uygulamalara girip carpiya bastim, WhatsApp dışında bütün uygulamalar kapanır. Dediğiniz olayda da bu durum var. Eğer son uygulamanın kapanmasını istiyorsanız ekranı kapatmadan önce ana ekrana dönmelisiniz.

Son düzenleme:
Oyla:

Vagus

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Acemi
Cihazım
Mi note 3
Konular
4
Hocam ekranı kitleyince son uygulamaların temizlenmesini istiyor iseniz eğer ayarlarda pil kısmına girip şuradan ayarlayabilirsiniz istediğiniz süreye
Ayarlı 1 dk ya

Oyla:

kera706

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Karim
Cihazım
Xiaomi Redmi
Konular
54
Evet çarpı işaretine tıklanan zaman, sonuncu uygukama kalıyor. Kapatmak için çarpı işaretine değil, uygulamaları sağa sola fırlatıp temizledikten sonra hepsi gidiyor.

Oyla:
Üst Alt