Çözüldü Uygulamaları Arkaplanda Çalıştırma

çilekeş

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Redmi Note
Konular
87
Arkadaşlar merhaba. Forumun mi band serisinde paylaştığım modlu mi fit üzerinde çalışmalar yapıp yeni apk yı cihaza yükledim. Arkaplanda çalışması için otomatik başlatmayı açtım ve pil tasarrufunu kısıtlama yok seçeneğine getirdim önceden arkaplanda çalışan uygulama artık arkaplanda çalışmıyor hazırladığım apk da mı sorun var diye düşündüm play storeden yükledim yine arkaplanda çalışmıyor çözümü nedir ben mi birşeyleri eksik yapıyorum ?

yusuf00300

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf
Cihazım
Redmi Note 8pro
Konular
4
Ben bulamadim sahsen hocam. Bir bu bildirim sorunu bir de insanlarin sarjlarinin cok hizli tukenmesinin tamamen xiaomi kaynakli oldugunu dusunuyorum. Android 10 Stock rom icin konusuyorum. Gordugum kadariyla bildirim sorununun caresi yok. Belli bir saatten sonra giris yapilmayan uygulamayi zorla uyutmaya calisiyor sistem. Ben uygulamaya degil uygulama bana yonetecek kadar izne sahip ancak hala uykuya geciyorlar.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

çilekeş

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Redmi Note
Konular
87
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben bulamadim sahsen hocam. Bir bu bildirim sorunu bir de insanlarin sarjlarinin cok hizli tukenmesinin tamamen xiaomi kaynakli oldugunu dusunuyorum. Android 10 Stock rom icin konusuyorum. Gordugum kadariyla bildirim sorununun caresi yok. Belli bir saatten sonra giris yapilmayan uygulamayi zorla uyutmaya calisiyor sistem. Ben uygulamaya degil uygulama bana yonetecek kadar izne sahip ancak hala uykuya geciyorlar.

uygulama sorunsuz çalışıyordu fakat silip yerine farklı sürüm yükledim arkaplanda çalışmadı silip eski sürüme geçtim yine arkaplanda çalışmadı uzun süredir çalışıyordu arkaplanda uygulama. Birde bileklik ile uygulama bağlantısı kesilmiyor fakat sessize alma, bildirim alma, cihazı bul çalışmıyor

yusuf00300

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf
Cihazım
Redmi Note 8pro
Konular
4
uygulama sorunsuz çalışıyordu fakat silip yerine farklı sürüm yükledim arkaplanda çalışmadı silip eski sürüme geçtim yine arkaplanda çalışmadı uzun süredir çalışıyordu arkaplanda uygulama. Birde bileklik ile uygulama bağlantısı kesilmiyor fakat sessize alma, bildirim alma, cihazı bul çalışmıyor
Hocam sizin uygulama kaynakli oldugunu dusunmuyorum notify baglantisi da kesiliyor cunku

çilekeş

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Redmi Note
Konular
87
Notify de kullandım onda da aynı sorun oldu. Biraz bekledim arkaplan işlevleri çalışmaya başladı uygulamaya girip çıktıktan sonra yine aynı sorun başladı

yusuf00300

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf
Cihazım
Redmi Note 8pro
Konular
4
Ben stock android 10a gectigimden beri cekiyorum bu sikintiyi. Sadece bu uygulama icin degil butun bildirimler icin. Belki rom degismek cozum olabilir denemedim.

çilekeş

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Redmi Note
Konular
87
Ben stock android 10a gectigimden beri cekiyorum bu sikintiyi. Sadece bu uygulama icin degil butun bildirimler icin. Belki rom degismek cozum olabilir denemedim.

rom değiştireceğim fakat garanti bozulması belası var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sorunu birkaç saatlik uğraş sonucu çözdüm. Uygulamanın kalıcı bildirimini aktif ettim fakat kalıcı bildirimi görmemek için telefonun bildirim ayarlarından mi fitin kalıcı bildirimini kapattım böylece kalıcı bildirim gözükmüyor fakat mi fitte kapanmıyor

yusuf00300

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf
Cihazım
Redmi Note 8pro
Konular
4
Hocam pil kalibrasyonu yapmak icin dun telefonun pilini sifirlayip oyle telefonu acmistim. mi fitle olan baglantisini gece kurdum ama sanki hala calismaya devam ediyor. Normalde daha cabuk uykuya geciyordu gibi hissettim. Yarin gun icindeki kullanimina bakarak olumlu bir sonuc alirsam burdan bildiririm. Belki boyle sacma bir sey ise yaramistir

çilekeş

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Redmi Note
Konular
87
Şuan bende uygulama hala sorunsuz çalışıyor. Aynı şeyi Notify uygulamasında da yaptım onda da sorun düzeldi

yusuf00300

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf
Cihazım
Redmi Note 8pro
Konular
4
Şuan bende uygulama hala sorunsuz çalışıyor. Aynı şeyi Notify uygulamasında da yaptım onda da sorun düzeldi
Hocam kalici bildirim dediginiz bildirim ekraninda cikan bildirimler mi? Bende o bildirimler de acik ama yine kapaniyor.

Üst Alt