Yardım Uygulamalar Vs. Geç Açılıyor

tunahankizilkayax

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Tunahan
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
5
Merhaba arkadaşlar telefonum da uygulamalar geç açılmaya başladı hesap makinasına tıklıyorum beyaz ekran geliyor açılmıyor ha keza WhatsApp'da da öyle açılma ekranı geliyor whatsapp yazıyor from facebook falan o ekranda kalıyor yardım edebilir misiniz ?

AspecTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
*
Cihazım
*
Konular
37
Merhaba arkadaşlar telefonum da uygulamalar geç açılmaya başladı hesap makinasına tıklıyorum beyaz ekran geliyor açılmıyor ha keza WhatsApp'da da öyle açılma ekranı geliyor whatsapp yazıyor from facebook falan o ekranda kalıyor yardım edebilir misiniz ?
Hocam sıfırlamayı denediniz mi telefonu?Veya telefon hakkında-miui sürümü üstüne bir kaç kere basın artık siz bir geliştiricisiniz diyecek ek ayarlar-geliştirici seçenekleri içinden animasyon ölçüleri var onları 1x ten aşağı çekmeyi deneyebilirsiniz

Oyla:

tunahankizilkayax

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Tunahan
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam sıfırlamayı denediniz mi telefonu?Veya telefon hakkında-miui sürümü üstüne bir kaç kere basın artık siz bir geliştiricisiniz diyecek ek ayarlar-geliştirici seçenekleri içinden animasyon ölçüleri var onları 1x ten aşağı çekmeyi deneyebilirsiniz

Hocam sıfırkamayı denemedim geliştirici ayarlardan deneyeyim aynı sorun devam ederse editlerim burayı

Oyla:

Furkannkuu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Mi 9 t
Meslek
Askeri personel
Konular
4
Aynı sorun bendede var çözümü bulabildinmi

Oyla:

murodo

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
redmi note 6 pr
Meslek
Yazılımcı
Konular
0
MIUI romu ise sorun webviwer ve Chrome uygulamaları. Webviewer güncellemesini kaldırıp chromeyi son versiyona güncelleyin.

Oyla:
Üst Alt