Yardım Uygulamadan TWRP kurdum artık sürekli TWRP ekranına atıyor

hasannha

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hasan
Cihazım
z1
Konular
4
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
android 9 stock rom
Telefon Modeli
xiaomi mi 6
Bootloader Kilidi
Açık
Başlıkta belirttiğim gibi google playden twrp uygulamasını indirdim karşıma iki tane flash seçeneği çıktı ikisinide flasladım sanırım sistem dosyasınada twrp yükledim, twrp ekranını geçemiyorum, twrpden yeniden başlat sisteme tıkladığım zaman yine twrp ekranına yönlendiriyor, daha önceden twrpden almış olduğum full yedeklerim mevcut, bu durumdan hiçbir verimi kaybetmeden kurtulmam mümkünmü wipeden sistemi silip sonra backupdan sistemi geri yüklesem filan stock rom kullanıyorum

hasannha

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hasan
Cihazım
z1
Konular
4
allahalla bende alt tarafta iki tane seçenek çıkmıştı iki kere flashladım sanırım birisi recovery ekranına twrp yükledi biriside sistem dosyasına twrp yükledi diye tahmin ettiğim ve emin olmak için size sormuştum yinede çok teşekkür ederim size zahmet verdim

Oyla:

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
535
allahalla bende alt tarafta iki tane seçenek çıkmıştı iki kere flashladım sanırım birisi recovery ekranına twrp yükledi biriside sistem dosyasına twrp yükledi diye tahmin ettiğim ve emin olmak için size sormuştum yinede çok teşekkür ederim size zahmet verdim
Rica ederim. Bu kadar uğraşmaya gerek yok aslında. Twrp ekranından cihazdaki dosyaları alın, format data ve wipe yapın yükleyin yeni romu olsun bitsin :) Ben öyle yapardım açıkçası. Tabii tercih sizin.

Oyla:

hasannha

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hasan
Cihazım
z1
Konular
4
Rica ederim. Bu kadar uğraşmaya gerek yok aslında. Twrp ekranından cihazdaki dosyaları alın, format data ve wipe yapın yükleyin yeni romu olsun bitsin :) Ben öyle yapardım açıkçası. Tabii tercih sizin.
hocam şu an kullandığım romun ne olduğunu nerden bulabiliceğimi hiç bilmiyorum, twrpden dosyalarını alın derken full yedek almaktan mı bahsediyorsunuz yoksa pc ye bağlayıp usb gibi çekmekten mi bahsediyorsunuz.
şimdi ben format data ve wipe yaptıktan sonra eski yedeğimden sistem sistem imajı ve botu yükleyip sonra yeni yedeklerimden diğer şeyleri geri yükle dersem telefon aynı şekilde açılır mı ?

sizin dedğiniz gibi romu yükledikten sonra geri yüklemeyi nasıl yapacam farklı bir rom yüklersem geri yüklenmeme ihtimalinden de korkuyorum

Oyla:

hasannha

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hasan
Cihazım
z1
Konular
4
belki benim gibi başına gelen olur daha önceki twrp yedeğimden sadece boot geriyükledim telefon açıldı :D
bilginiz olsun uygulamadan twrp yüklerken iki seçenek çıkıyor birisi sisteme kuruyor twrp yi diğeri telefonun recoverysine kuruyor

Oyla:
Üst Alt