Soru Uygulama Uyumluluğu

DozgerMirza

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Dozger
Cihazım
redmi note 9pro
Meslek
öğrenci
Konular
6
Merhaba arkadaşlar Redmi note 9 pro kullanıyorum ve hyperos yada apk mirrordan indirdiğim sistem dosyalarından bazılarını indirdikten sonra sürekli uygulama durduruldu hatası alıyorum ve bunun yaşanmaması için telefonumla uyumlu olan uygulamaları nasıl bulabilirim yada indirmek istediğim uygulamanın telefonuma uyumluluğu kontrol edebilirim bu konu hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok makbule geçer

Reagle

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Reagle
Cihazım
Redmi Note 10S
Meslek
öğrenci
Konular
24
pek bilgim yok ama hyperos uygulamaları miui yüklü telefona yüklemek sorun çıkartıyor sanırım.

brboros

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hyrttn
Cihazım
Note 8 pro
Konular
13
Yayınlanan her güncelleme sizin cihazınız için uyumlu değil bu nedenle zorla durdurulma hatası alıyorsunuz. Örnek verirsek sizin cihaz kamerada 4.5 sürümünü kullanıyor fakat siz apkmirror da 5.1 gördünüz ve indirdiniz bu sizin cihazla uyumlu olmadığı için bu hatayı alırsınız.
Yapacağınız ilk sürüm numaralarına uygun güncellemeleri takip etmek. 4.5.16 diye başlayan sürüm numarası varsa uygulamada güncellemelerde de bu numaralarla devam etmelisiniz.
Global sürümler varsa yine global sürümle devam etmelisiniz.

DozgerMirza

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Dozger
Cihazım
redmi note 9pro
Meslek
öğrenci
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
pek bilgim yok ama hyperos uygulamaları miui yüklü telefona yüklemek sorun çıkartıyor sanırım.
Mesela telefon , dosya yöneticisi uygulamalarında sıkıntı çıkarmadı bazen cloud uygulamasında sıkıntı çıkarıyor bazen çıkarmıyor mesela hyperos downloader benzeri uygulamaya girildiğinde anasayfa en yukarısında android 15 desteklemiyor gibi bir uygulama yokmu bakabileceğimiz çünkü en son apk miror dan indirdiğim bir uygulama sürekli durduruldu hatasından dolayı telefon sadece 6 saniye açık kalıp kapanıyordu eskiden kurtarma moduna giriyordu bu sefer brick oldu.

Reagle

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Reagle
Cihazım
Redmi Note 10S
Meslek
öğrenci
Konular
24
Mesela telefon , dosya yöneticisi uygulamalarında sıkıntı çıkarmadı bazen cloud uygulamasında sıkıntı çıkarıyor bazen çıkarmıyor mesela hyperos downloader benzeri uygulamaya girildiğinde anasayfa en yukarısında android 15 desteklemiyor gibi bir uygulama yokmu bakabileceğimiz çünkü en son apk miror dan indirdiğim bir uygulama sürekli durduruldu hatasından dolayı telefon sadece 6 saniye açık kalıp kapanıyordu eskiden kurtarma moduna giriyordu bu sefer brick oldu.
Demek ki uygulamadan uygulamaya değişen bir durum. Tavsiyem sistemin kendi güncellemelerini takip etmeniz. Zaten Sistem uygulama güncelleyici var Xiaominin. Ek olarak hyperosdownloader tarzı uygulama var mi diye sormuştunuz. Playstore bakmissinizdir illa ki o yüzden öneri yapmama gerek yoktur

DozgerMirza

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Dozger
Cihazım
redmi note 9pro
Meslek
öğrenci
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Demek ki uygulamadan uygulamaya değişen bir durum. Tavsiyem sistemin kendi güncellemelerini takip etmeniz. Zaten Sistem uygulama güncelleyici var Xiaominin. Ek olarak hyperosdownloader tarzı uygulama var mi diye sormuştunuz. Playstore bakmissinizdir illa ki o yüzden öneri yapmama gerek yoktur
Playstore den herşeyi indirmiyorum ondan bakmadım play Storeden ve play storu çokta kullanmam

Reagle

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Reagle
Cihazım
Redmi Note 10S
Meslek
öğrenci
Konular
24

Security Developer

ᴍɪᴜɪ ᴍᴇᴍᴏʀʏ
Yönetici
Destek Ekibi
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Đ₳Ɽ₭ ₩ØⱤⱠĐ
Cihazım
Xiaomi, Huawei
Meslek
Whatever
Konular
31
Hocam playstore değil bundan bahsediyorum
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Cihazı Hindistan, Endonezya, ülkelerine çekin telefonuzun desteklediği en son sistem uygulamaları güncelleme desteği gelecektir.

Üst Alt