MIUI tabanlı rom kullanmıyorum hocam. Ama geçenlerde HyperOS için Türkçe modül gördüm sanki. Uygulamalar üzerinde etkili olup olmadığını bilmiyorum açıkçası. MIUI kullanan biri daha faydalı olacaktır.Evet merhabalar
10s MIUI 14.0.2 Root var hyepros uygulamaları ingilizce onları root ile Türkçe yapabilirmiyim?
symbuzzer
Hocam aosp hangi romdasiniz?MIUI tabanlı rom kullanmıyorum hocam. Ama geçenlerde HyperOS için Türkçe modül gördüm sanki. Uygulamalar üzerinde etkili olup olmadığını bilmiyorum açıkçası. MIUI kullanan biri daha faydalı olacaktır.
forum.miuiturkiye.net
AlphaDroidHocam aosp hangi romdasiniz?
Maalesef işe yaramadı hocamAşağıdaki konuyu inceler misiniz. Türkçeleştirme ile ilgili bir konu açmıştım, işinize yarayabilir.
Mod - Apk Türkçeleştirme (MT Manager uygulaması ile)
Selamlar değerli arkadaşlar. Bugün size bilgisayara ihtiyaç duymadan ve en kolay şekilde yüklü olan yada yüklemek istediğiniz bir uygulamayı Türkçeleştirme işlemi nasıl yapılır onu anlatacağım, umarım işinize yarar. Bu işlem için gerekli olanlar, Google çeviri uygulaması, GBoard klavyesi...forum.miuiturkiye.net
O zaman galeri uygulamasını sileyim sonra tekrar deneyeyim,Kurulum öncesinde mevcut uygulamayı kaldırmanız yada dondurmanız gerekiyor. O şekilde mi denediniz, yada kurulu uygulamayı mı Türkçeleştirme yapmaya çalıştınız? Apk dosyasını kurmadan işlemi yapıp sonra kurmayı deneyabilirsiniz.
Yedek alarak yapın, sıkıntı çıkmasın hocam.O zaman galeri uygulamasını sileyim sonra tekrar deneyeyim,![]()
Yedek alarak yapın, sıkıntı çıkmasın hocam.