Yardım Uygulama tercihleri değiştirme

Wutcos

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Baki
Cihazım
Mi6
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Son
Telefon Modeli
Mi6
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhaba, WhatsApp tan gelen youtube linkleri yanlışlıkla tarayıcıdan açtığım için artık tarayıcıdan açılıyor youtube a çevirmek için ne yapmalıyım?

Kadyr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
kadir
Cihazım
mi6
Konular
2
Hocam sırası ile
Ayarlar/Uygulamaları Yönet kısmından sağ üste bulunan 3 Noktaya tıklayın "Uygulama tercihlerini sıfırlayın" seçeneğini seçin.
hocam aynı sorun için bende aratarak konuyu buldum bende yanlışlıkla tarayıcıyı tıkladım whatsapp tan gelen instagram linklerini tarayıcı açıyor. sıfırla dışında çözüm yok mudur. sıfırlayınca bir çok tercih ayarı gidecek gibi görünüyor

Oyla:

StubborN

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Serkan
Cihazım
Mi 8
Konular
0
hocam aynı sorun için bende aratarak konuyu buldum bende yanlışlıkla tarayıcıyı tıkladım whatsapp tan gelen instagram linklerini tarayıcı açıyor. sıfırla dışında çözüm yok mudur. sıfırlayınca bir çok tercih ayarı gidecek gibi görünüyor
Hocam aynı yerde Varsayılan Uygulamalar kısmına bakarsanız tek tek ayarlama yapılabiliyor. (Sizin aradığınız kısım sanırım Bağlantıları Aç bölümü olacak.) uygulama tercihlerini sıfırla'nın üzerinde.

Oyla:

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Hocam sırası ile
Ayarlar/Uygulamaları Yönet kısmından sağ üste bulunan 3 Noktaya tıklayın "Uygulama tercihlerini sıfırlayın" seçeneğini seçin.
Çözüm için konu sahibinin yerine ben teşekkür ederim hocam :)

Oyla:
Üst Alt